Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Elképesztő! Itt már mindenki meghülyült?

A Ripost elképesztő őrületre hívta fel a nyilvánosság figyelmét! Hajdú Péter ugyanis szavazott arról, hogyan nevezzék el az Orbán Viktor által örökbe fogadott rinocéroszt. DÖBBENET! Már csak annak az egynek drukkolunk, nehogy kiderüljön, hogy az orrszarvú afrikai vagy ázsiai, és nem tiszteli megfelelően a keresztény kultúránkat!

Elképesztő őrület vette kezdetét a Facebook-on, szavaz boldog-boldogtalan a miniszterelnök felhívására… Orbán azt kérdezi, hogy mi legyen a neve a nyíregyházi állatkertben született kis rinocérosznak, amit az állatkert kérésére örökbe fogadott, s keresztapa révén nevet kell adjon neki.

Nincs is ennél fontosabb dolga. Az ország tele van pirospozsgás nyugdíjasokkal, az iskolák remekek, az egészségügyben elégedett személyzet, boldog betegek töltik meg a jól felszerelt kórházakat.

Apró értelmetlen dolgokkal terelik el a figyelmet…
-Orbán nadrágja
-Vajna Timike fánkozója
-Récsöl szaros pelenkája

A kormányfő humorosan? hozzátette, a győztesnek ezúttal nem kell a kétharmad…

Még maga Hajdú Péter is leadta voksát, lendületesen a Fülig Jimmy névre nyomott egy lájkot, vagyis egy szavazatot. Nem is akár milyet. Ezt most inkább nem kommentálnám, hogy vajon mi okból…

Hajdú Péter szívecskés lájkja Orbán Viktor posztja alatt

 

rinocérosz bébi – Fotó: Nyiregyhaza.hu

Nincsenek is ennél fontosabb kérdések jelenleg Magyarországon… Közpénzből felépítette a stadionokat, közpénzből fogja működtetni, tehát az országban minden fontos dolog rendben van, már csak azt a névadó dolgot kell elintézni! Mindeközben akkora nyomorba döntik az országot, mint amilyent sosem láttunk eddig…

Visszatérve a rinocéroszra a vastag arcbőr okán szerintem a Viktor név pont megfelelne neki.

Forrás: HVG / Ripost / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: