Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tragédia történt, úgy tűnik a magyar miniszterelnök végletesen eltékozolta vagyonát.

Szóval az van, hogy elképzelhető, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök koldusbotra juthat. Ez nem valami áttételes nemzetközi összefüggés, hanem egy családapa tragédiája.

Az van ugyanis, hogy mint oly sokunkkal Orbánnal is megtörtént az, hogy túl merészet álmodott, túl sokat akart és túlköltekezte magát. Egész egyszerűen nem tudunk másra következtetni.

Nemrégiben felröppent a sajtóhír ugyanis, hogy a divatra és a kifogástalan eleganciára mindig ügyelő miniszterelnök vásárolt magának egy öltönyt. Nem is akármilyen zekét. Divatszakemberek szerint az ára valahol az egymillió forint környékén lehet.

Mi pedig emiatt aggódunk, ugyanis a miniszterelnök vagyonbevallása szerint a megtakarítása nem sokkal több, mint 993 000 fortint. Vagyis ezek alapján feltételezhetjük, hogy Orbán erre az egyetlen ruhadarabra elköltötte szinte valamennyi pénzét.

Persze ha minden ténye stimmel. Vagyis valóban annyi volt a zakó s nadrág és persze ha valóban csak ekkora megtakarítása van a kormányfőnek. Vagyis fennáll a veszélye, hogy Magyarország bronzoroszlána Orbán személyes életterében anyagi csődben van.

A jobboldal sokat kritizálja azt, amikor ellenzéki közszereplők vagy sajtóorgánumok pénzt kérnek fennmaradásukhoz az olvasóktól, így valószinüleg Orbán sem fog lakossági segítséget kérni, mindenesetre reméljük félreteszi büszkeségét és valamelyik barátjától kér kölcsön hónap végéig, ugyanis nem lesz ez így jó, főleg nem ünnepek előtt. A Mol-Vidi éabdarúgó mérkőzés meg mégsem nézi meg önmagát.

Persze a rossz nyelvek ebből a tényből azonnal látni vélik a bizonyítékot, hogy Orbánnak nagyobb a vagyona, mint ahogyan arról beszámol, de ne a rosszindulat vezessen minket akkor, amikor egy családapa engedett vágyainak és túlköltekezett. Legyünk empatikusak!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: