Kijöttek a legfrissebb kutatási adatok – a Fidesz lassan válságstábot kénytelen összehívni az új számok tükrében


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nem működik a Fidesz kommunikációja, vagyis legalább nem úgy ahogyan ők szeretnék azt.

Ugyanis a legfrissebb számok tükrében elmondható, hogy nagyon mellé lőtt a kormánykommunikáció, amikor is felfűzte a teljes párt és kormánypolitikát az európaellenességre.

Az Euróbarométer éves felmérési adatai alapján elmondható ugyanis, hogy a magyarok csak nem 75%-a szerint az ország hasznára van az EU-tagság. Az Eurobarométer legfrissebb kutatásából kiderül, hogy ez az arány magasan átlag feletti, sőt,

az elmúlt 25 évben még soha nem gondolták ennyien, hogy az EU jó dolog

– számolt be róla a 168 Óra.

A magyarok 62 százaléka a kifejezetten pártolja az EU-tagságot. Ez pedig hatalmasabb szám, mint az elmúlt években bármikor. Nagyon úgy néz ki, hogy a Sargentini-jelentés megmutatta a magyar embereknek, hogy bízhatnak az európai intézményekben, mint ahogyan ebben a számban az is benne van, hogy a jobboldal saját táborával sem tudta elhitetni a gaz Európai Unió meséjét.

Lassan kifullad a “migráns” és a “Soros” kampány is, mindeközben a Fidesz sosem látott megszorító csomaggal jelentkezik. Ezek alapján elmondható, ebben a pillanatban nagyon nem áll jól a kormány szénája.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük