Kijöttek a legfrissebb kutatási adatok – a Fidesz lassan válságstábot kénytelen összehívni az új számok tükrében


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem működik a Fidesz kommunikációja, vagyis legalább nem úgy ahogyan ők szeretnék azt.

Ugyanis a legfrissebb számok tükrében elmondható, hogy nagyon mellé lőtt a kormánykommunikáció, amikor is felfűzte a teljes párt és kormánypolitikát az európaellenességre.

Az Euróbarométer éves felmérési adatai alapján elmondható ugyanis, hogy a magyarok csak nem 75%-a szerint az ország hasznára van az EU-tagság. Az Eurobarométer legfrissebb kutatásából kiderül, hogy ez az arány magasan átlag feletti, sőt,

az elmúlt 25 évben még soha nem gondolták ennyien, hogy az EU jó dolog

– számolt be róla a 168 Óra.

A magyarok 62 százaléka a kifejezetten pártolja az EU-tagságot. Ez pedig hatalmasabb szám, mint az elmúlt években bármikor. Nagyon úgy néz ki, hogy a Sargentini-jelentés megmutatta a magyar embereknek, hogy bízhatnak az európai intézményekben, mint ahogyan ebben a számban az is benne van, hogy a jobboldal saját táborával sem tudta elhitetni a gaz Európai Unió meséjét.

Lassan kifullad a “migráns” és a “Soros” kampány is, mindeközben a Fidesz sosem látott megszorító csomaggal jelentkezik. Ezek alapján elmondható, ebben a pillanatban nagyon nem áll jól a kormány szénája.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük