Támadnak az ifjúszocik: a lakástakarékok megszűnése ellen veszik fel a kesztyűt – így segíthet nekik


Torzsa Sándor a Societas elnöke
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nemrégiben bombaként robbant a hír, hogy a Fidesz egyik pillanatról a másikra megszüntette a lakástakarék kasszák állami támogatását. Mondanom sem kell a lakástakaréknak éppen az volt a lényege, hogy az állampolgár megtakarítása mellé hozzáadott az állam is egy jó nagy darab összeget, hogy megoldható legyen a családnak a lakásvásárlás.

Mert máskülönben hogy a jó istókba lesz valakinek lakása a mai Magyarországon? Sok kerületben 20-25 éves várólisták vannak az önkormányzati lakásokra, az meg valahogy megérthető, ha valaki nem akar hitelt felvenni, látjuk, hogy járt pórul a devizahitelesek sokaasága.

A lakástakarék nem rövid távon de valamicske eséllyel mégicsak kecsegtette a polgárokat, hogy egyszer valahogy sajátba tudnak költözni. Becsületes úton ugyanis lehetetlen 40-50 millió forintot megkeresni. Márpedig a lakások ára ezen a színvonalon mozognak.

Most hogy a kormány ismét lerombolt valamit, ami enyhítette volna a lakhatási válságot, éppen ezért a Societas az MSZP társult ifjúsági szervezete tiltakozó akcióba kezd.

“Tiltakozz! Köszönd meg fideszes képviselődnek, hogy tönkre tette az álmod” – címmel jelentették be akciójukat, melyben azt írják, nem várt eddig se semmit a Fidesztől, hogy meg fogja oldani a generációnk, a fiatalok lakáshelyzetét. De most cserébe azzal, hogy eltörölték a lakástakarékok támogatását sok ezer fiatal álmát dobták a kukába.

Ennyit arról, hogy a Fidesznek fontosak a családok és fontosak a családalapítás előtt álló fiatalok- összegzik a baloldali fiatalok a helyzetet

Majd tiltakozásra szólítanak fel: “Tiltakozz! Azt javasoljuk, hogy mindenki aki fel van háborodva, írjon egy e-mailt a fideszes képviselőjének és köszönje meg neki, hogy szavazatával tönkretette a fiatalok álmait.”Arra is felhívják a figyelmet, hogy a Parlament weboldalán tudod megnézni, hogy ki a képviselőd és az email címét is! Ide kattintva tudod elérni a felületet!

Azt már mi áruljuk el, hogy a felület úgy működik, hogy beírod a településhez a településed nevét, majd a ciklusnál kiválasztod a “2018-” opciót.

Utána rákattintasz a képviselő nevére, majd a profiljának a legalján lesz az email címe!

Mi ezt egy nagyon jó kezdeményezésnek gondoljuk, hagyj lássák csak a Fideszesek, hogy nem tehetnek meg bármit! Ezért azon túl, hogy arra kérünk írj egy mailt, arra is megkérünk, hogy oszd meg ezt a posztot, mert a Societas kezdeményezéséről nem ad hírt a propaganda média!

hirhugó.hu/BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük