Mutatjuk: a valaha volt legtökösebb MSZP-s népszavazás, mely garantáltan kicsapja a hatalomnál a biztosítékot


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Magyar Szocialista Párt harcot hirdetett egy olyan területen, ami a kormánypártiaknak védhetetlen, elvesztésébe pedig bizonyosan nem fognak belenyugodni. Mondjuk úgy, ha foggal körömmel ragazkodnak hozzá akkor súlyos százalékokat fog bukni a Fidesz.

Az MSZP ugyanis egy tökös huszárvágással nekiment a VIP ellátások megszüntetésének. A javaslatuk lényege az, hogy az egészségügyben az állami vezetők ne kaphassanak VIP ellátást.

160 millió forintot költött eddig a Fidesz-kormány saját kormánytagjaik ingyenes VIP-kórházára, miközben a magyar kórházak romokban. Sokszor egy épületen belül a földszinten hiányzik a WC-papír, a gyógyszerek, az orvosok, pár emelettel feljebb pedig tévés, egyágyas VIP-szobában gyógyul a fideszes kormányzat. – áll a párt népszavazási felhívásában.

Ez igazságtalan! Szüntessük meg!

Törvénnyel akartuk megszüntetni az állami vezetők VIP-ellátását, de ezt a fideszesek leszavazták, ragaszkodtak főnökeik kiváltságához. Ezért népszavazást kezdeményezünk! Ahogy elértük a vasárnapi boltzár feloldását, elérjük ezt is!

Ma ez jár a fideszes VIP-eknek:


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

– Egyágyas, tévés, külön fürdőszobás szoba
– Nincs várólista, ha szakorvosra vagy vizsgálatra van szükségük, akkor azt azonnal megkapják
– számtalan szűrővizsgálat évente
– Teljes titoktartás
– A magyar emberek elől elzárt rész a kórházban
– VIP-kártya
– külön ápolószemélyzet
– tetszőleges időpontban mehetnek
– autót küldenek értük, sőt, személyes kísérőt is igénybe vehetnek


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Nem kiváltságosok! Szüntessük meg a fideszesek közpénzes VIP-kórházát!

2011-ben az Orbán-kormány újra bevezette a kiemelt állami vezetőknek járó VIP-ellátást. A Honvéd Kórházban és a Semmelweis Egyetem klinikáján a kivételezett emberek számára a legmagasabb szintű ellátás jár. Külön szoba saját fürdőszobával, külön ápoló személyzet, soron kívüli vizsgálat és ellátás. Eközben a hétköznapi emberek romos kórházakban, kimerült orvosok között, évekre elnyúló várólisták mellett próbálnak gyógyulni – pedig ők, a TB-jükön keresztül fizetnek is az ellátásért.

Már 160 milliót költöttek rá

A VIP-ellátást közpénzből, évi 10 millió Ft-ig az állam fizeti. Ha ez nem lenne elegendő, az amúgy is kivéreztetett kórháznak kell megoldania, természetesen a magyar emberek ellátásának kárára.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük