Lebuktak: Kiderült milyen VIP ellátást kapnak a kormánytagok a kórházakban – ez aztán a luxus


A kép illusztráció
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Népszavazás is indul a kormánytagok VIP ellátásának megszüntetéséről.

Valahogy úgy áll a helyzet, hogy ameddig mi panaszkodunk arról, mennyire nem működik a magyar egészségügy, addig azért vannak olyanok akiknek nagyon is jó ellátás jut.

Az a lista, melyet az MSZP hozott nyilvánosságra tökéletesen megvilágítja, miért nem értik a jobboldaliak mi a baja az embereknek az egészségüggyel. Ez valami olyasmi lehet, mikor uxuséletmódhoz szokott Marie-Antoinette, XVI. Lajos felesége, tapsikolva kérdezte:

“Ha nincs kenyerük, miért nem esznek kalácsot?”

A luxusellátás megszüntetése ügyébe népszavazási felhívást tettek közzé a Szocialisták, melyben tételesen felsorolják, hogy a kormánytagok milyen luxusellátásban részesülnek. A lista döbbenetes. Jár nekik többek között:

– Egyágyas, tévés, külön fürdőszobás szoba
– Nincs várólista, ha szakorvosra vagy vizsgálatra van szükségük, akkor azt azonnal megkapják
– számtalan szűrővizsgálat évente
– Teljes titoktartás
– A magyar emberek elől elzárt rész a kórházban
– VIP-kártya
– külön ápolószemélyzet
– tetszőleges időpontban mehetnek
– autót küldenek értük, sőt, személyes kísérőt is igénybe vehetnek

Természetesen a mi adóforintjainkból jár ez mind, az állami ellátásban. A VIP-ellátást közpénzből, évi 10 millió Ft-ig az állam fizeti. Ha ez nem lenne elegendő, az amúgy is kivéreztetett kórháznak kell megoldania, természetesen a magyar emberek ellátásának kárára.

Plusz adalékanyag, hogy bár korábban is volt VIP ellátás kormánytagoknak, azonban ezt az MSZP megszüntette. A Fidesz azonban sietve visszaadta a sajtájainak. Csodálatos.

Ha pedig fanyalognál emiatt:

“Ha nincs kenyerük, miért nem esznek kalácsot?”


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük