Itt vannak az ellenzéki gigatüntetés részletei: október 23-án utcára vonul a teljes ellenzék


A kép illusztráció | Forrás: Párbeszéd Magyarországért
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Úgy tünik az ellenzéki pártok tanultak korábbi hibáikból és végre nem arról beszélgetünk, hogyan egyezkednek helyszínről és szereplőkről. Egyszerűen felelős politikusokhoz mérten bejelentették a menetrendet és a helyszínt.

Így azért mégiscsak nagyobb keddvel vesz részt az ember egy ellenzéki tüntetésen. Ráadásul az előjelek szerint hatalmas tömegre lehet számítani. A magyar ellenzék úgy néz ki felnőtt a feladathoz, ami nem más mint a Fidesz kormány eltakarítása.A pártok és civilek tehát közös színpadon fognak szerepelni.

Tehát nem marad más hátra mint nekünk ellenzéki színpatizánsoknak is felnőni a feladathoz, hiszen most a pártok megtették a magukét. Tán ennek a profi és kompromisszumos megoldásnak köszönhető, hogy már több ezren jeleztek vissza az alig néhány órás eseményre, melyen Ön is visszajelezhet itt. (kattintson)

Tehát érdemes lesz kimenni  jövő hét kedden 16:45-re a II. kerületi Bem térre. Legyünk minél többen és mutassuk meg, az Orbán-kormány nem tehet meg mindent a magyar nép ellen. Ellenállás nélkül biztosan nem.

A felszólalók között igazi meglepetések is lesznek. Mutatjuk a névsort:

Hadházy Ákos – független országgyűlési képviselő

Márki-Zay Péter – Hódmezővásárhely polgármestere

Harangozó Tamás – országgyűlési képviselő, MSZP

Jávor Benedek – európa parlamenti képviselő, PárbeszédRáczné Földi Judit – önkormányzati képviselő, Demokratikus Koalíció

Donáth Anna Júlia – alelnök, Momentum Mozgalom

Dr. Lengyel Róbert – Siófok polgármestere

Tarnay Kristóf Ábel – Szegedi Civil Háló

Lukácsi Katalin – volt KDNP-s politikus

Jeszenszky Géza – volt külügyminiszter

Kérünk mindenkit ossza meg ezt a cikket, hogy minden ellenzékihez eljuthasson!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük