Itt vannak az ellenzéki gigatüntetés részletei: október 23-án utcára vonul a teljes ellenzék


A kép illusztráció | Forrás: Párbeszéd Magyarországért
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Úgy tünik az ellenzéki pártok tanultak korábbi hibáikból és végre nem arról beszélgetünk, hogyan egyezkednek helyszínről és szereplőkről. Egyszerűen felelős politikusokhoz mérten bejelentették a menetrendet és a helyszínt.

Így azért mégiscsak nagyobb keddvel vesz részt az ember egy ellenzéki tüntetésen. Ráadásul az előjelek szerint hatalmas tömegre lehet számítani. A magyar ellenzék úgy néz ki felnőtt a feladathoz, ami nem más mint a Fidesz kormány eltakarítása.A pártok és civilek tehát közös színpadon fognak szerepelni.

Tehát nem marad más hátra mint nekünk ellenzéki színpatizánsoknak is felnőni a feladathoz, hiszen most a pártok megtették a magukét. Tán ennek a profi és kompromisszumos megoldásnak köszönhető, hogy már több ezren jeleztek vissza az alig néhány órás eseményre, melyen Ön is visszajelezhet itt. (kattintson)

Tehát érdemes lesz kimenni  jövő hét kedden 16:45-re a II. kerületi Bem térre. Legyünk minél többen és mutassuk meg, az Orbán-kormány nem tehet meg mindent a magyar nép ellen. Ellenállás nélkül biztosan nem.

A felszólalók között igazi meglepetések is lesznek. Mutatjuk a névsort:

Hadházy Ákos – független országgyűlési képviselőMárki-Zay Péter – Hódmezővásárhely polgármestere

Harangozó Tamás – országgyűlési képviselő, MSZP

Jávor Benedek – európa parlamenti képviselő, Párbeszéd

Ráczné Földi Judit – önkormányzati képviselő, Demokratikus Koalíció

Donáth Anna Júlia – alelnök, Momentum Mozgalom

Dr. Lengyel Róbert – Siófok polgármestere

Tarnay Kristóf Ábel – Szegedi Civil Háló

Lukácsi Katalin – volt KDNP-s politikus

Jeszenszky Géza – volt külügyminiszter

Kérünk mindenkit ossza meg ezt a cikket, hogy minden ellenzékihez eljuthasson!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük