Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A népszerű ellenzéki blogger Bandita legutóbbi írásában leszedte a keresztvizet nem csak Orbánról, de mindannyiunk számára tanulságos bejegyzést tett közzé, amelyet most változtatás nélkül közlünk:

A lakástakarék állami támogatásának a megszüntetése csak egy újabb mocskosság a kormány részéről. Orbánnak nem tetszett, vagy valaki ebből akar magánrepülőt a környezetében, ezt majd egyszer megtudjuk.

Az egész egy hosszú sor újabb állomása amivel a gazdaságot a saját meggazdagodására használja fel egy szűk elit, akik tál gulyásért, és számítógépes csalással vették meg a választást. Csak meg kell nézi a szerencsejáték felszámolását, az is így történt.

Az a félelmetes, ahogy ezt megcsinálták. Két nap, és ki lett végezve egy terület, cégek mennek csődbe, emberek kerülnek az utcára. És nem mellesleg pár ezer, vagy százezer fiatal állampolgár vakarhatja a fejét, most akkor hova tegye a pénzét.

Nyugi, Orbán majd gondoskodik róla, kinek a zsebét kell ezzel tömni.

Senki, és semmi nincs biztonságban ebben az országban, ahol lóvé van oda előbb utóbb beteszi, vagy ráteszi a zsebre baszott kezét a nemzet pocakos focihuszára.

És üzent is az országnak:

” Bármit megtehetek, mert hagyod nekem. Magaddal vagy elfoglalva, a másik nem érdekel. Te is sorra kerülsz, csak várj, és légy türelmes. Érted sem fog könnyet hullajtani a másik, és nem lesz melletted senki amikor elveszem tőled ami kell nekem. Így van ez jól, mert ismerlek téged, és ezért kifosztalak!”

BANDITA


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: