“Bármit megtehetek, mert hagyod nekem”


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A népszerű ellenzéki blogger Bandita legutóbbi írásában leszedte a keresztvizet nem csak Orbánról, de mindannyiunk számára tanulságos bejegyzést tett közzé, amelyet most változtatás nélkül közlünk:

A lakástakarék állami támogatásának a megszüntetése csak egy újabb mocskosság a kormány részéről. Orbánnak nem tetszett, vagy valaki ebből akar magánrepülőt a környezetében, ezt majd egyszer megtudjuk.Az egész egy hosszú sor újabb állomása amivel a gazdaságot a saját meggazdagodására használja fel egy szűk elit, akik tál gulyásért, és számítógépes csalással vették meg a választást. Csak meg kell nézi a szerencsejáték felszámolását, az is így történt.

Az a félelmetes, ahogy ezt megcsinálták. Két nap, és ki lett végezve egy terület, cégek mennek csődbe, emberek kerülnek az utcára. És nem mellesleg pár ezer, vagy százezer fiatal állampolgár vakarhatja a fejét, most akkor hova tegye a pénzét.

Nyugi, Orbán majd gondoskodik róla, kinek a zsebét kell ezzel tömni.

Senki, és semmi nincs biztonságban ebben az országban, ahol lóvé van oda előbb utóbb beteszi, vagy ráteszi a zsebre baszott kezét a nemzet pocakos focihuszára.

És üzent is az országnak:
” Bármit megtehetek, mert hagyod nekem. Magaddal vagy elfoglalva, a másik nem érdekel. Te is sorra kerülsz, csak várj, és légy türelmes. Érted sem fog könnyet hullajtani a másik, és nem lesz melletted senki amikor elveszem tőled ami kell nekem. Így van ez jól, mert ismerlek téged, és ezért kifosztalak!”

BANDITATégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük