Százezrek háborodtak fel: Az egész internetet bejárta az az egy fénykép ami a Fidesz aljasságát demonstrálja


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Úgy áll a helyzet, hogy Magyarország egyre távolodik attól a helytől, amiről álmodtunk.

Volt egy álmunk. Volt egy álmunk egy roszágról ahol szeretnénk élni. Politikai oldaltól függetlenül vannak olyan egyetemes emberi értékek, amelyeket mindannyian vallunk. Vagyis kellene hogy valljunk.

Számomra döbbenetes és elfogadhatatlan az, hogy hatósági eszközökkel, a legrosszabb időket idéző módszerekkel üldözik hazánk legelesettebbjeit. Igen a hajéktalanellenes-törvényről van szó.

Úgy áll ugyanis a helyzet, hogy be lett tiltva az életvitel szerűen az utcán való élés. No nem úgy ahogyan azt meg kellene oldani. Egy fia bérlakás sem épült, nem arról van szó, hogy a kormány időt és energiát nem kímélve megoldotta volna a magyar lakhatási vállságot. Nem, nem fejleszettek a szociális ellátórendszeren. Egész egyszerűen a törvény erejével betiltották.

Az, hogy a szerencsétlenje, aki elveszítette a lakását most, ha a törvényeket be akarja tiltani hová menjen, senki nem tudja. Mert persze az van, hogy az elhelyezés nélküli kilakoltatások mennek ezerrel, közben pedig a rendőr büntet ha az utcán élsz, csodás egy megoldás nemde?

Ráadásul a legutolsó megmaradt vagyontárgyait is elkobozhatják az embertől és elégethetik a törvény emberei. Nos nem véletlen talán, hogy miközben a két hét alatt rendbetett közbiztonság éppen egy toronyház tetjéről ugrik a mélybe és vet véget önkezével életének, mert hát Pintér rendet tett, aközben a rend éber őrei hajléktalanokat macerálnak.Egyetlen kép néha többet mond minden szónál. Megvizsgálhatnánk a kérdést egyrészről, másrészről, azonban tegyünk egy próbát nézze meg ezt a fényképet és kommentbe írja le mi jut eszébe erről. Garantáltan ugyanarra fogunk gondolni:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük