A kép illusztráció
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mindannyiunkkal megtörténhet ez.

Egy olvasónk kereste meg protálunkat azzal, hogy beszámoljon arról milyen minősíthetetlen tortúrán ment keresztül a minap a józsefvárosi közismert nevén Auróra utcai rendelőintézetben. Ugyebár egyáltalán nem vicces, mikor valakinek a szeme világáról van szó.

A beteg besétált rendelési időben a szemészetre, mert az egyik szeme iszonyatosan megdagadt és “olyan fájdalmakat éltem át, hogy legszívesebben sírni tudtam volna” számol be tüneteiről olvasónk. Szóval olvasónk besétál a milliárdokból a legutóbbi választási kampányba felújjított rendelőintézetbe – melyről még két mondat erejéig a cikk végén megemlékezünk – nyilván iszonyatosan bepánikolva és segítséget kér az orvostól.

Csak hogy valamilyen megmagyarázhatatlan indok miatt közölték vele, hogy az orvos, ugyan redelési idő van, nem lát el betegeket. A beteg hiába panaszkodott arra, hogy sírni tudna attól amekkora fájdalmai vannak a szemére (!!!) senki a füle botját nem mozdította.

Nos a beteg felment az igazgatóságra, hogy valamiféle ellátást kaphasson mégiscsak, de ott pusztán két jó tanácsot kapott. Az egyik, hogy csak a vezető főnövér utasíthatná munkavégzésre az orvost, aki ugye nincs itt, másrészt próbálkozzon a délutáni rendeléssel, hátha nagyobb szerencséje lesz.

Bár reggel 10 órára ment orvoshot a beteg röpke 8 órával később 6 óra előtt nem sokkal meg is vizsgálta végül egy orvos. A röhej a történetben és ami miatt leírtuk ez a történetet az, hogy ugyan pontosan tudjuk hogy az ilyen történetek szinte mindennaposak a magyar egészségügyben de

október a látás hónapja

Mégiscsak röhejes valahol mindez, de sajnos nincs kedvümnk nevetni rajta.

Adalékként annyi, hogy a választási kapányban felújjított épület egy magát meg nem nevezni kívánó dolgozó szerint olyan pocsék kivitelben lett megvalósítva, hogy az első pár hónapban az épületgépészet nagyrésze felmondta a szolgálatot, mert ugyanis a dolgos kezek használt eszközöket szereztek be. Csodás!

Itt is dolgozott ezek szerint a Haverom Bt. és a Rokonom Kft.

Ha önnek is van hasonlóan felháborító története ossza meg olvasóinkkal: [email protected]


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: