“Felőlük meg is vakulhatok” – gyomroforgató történet játszódott le a fővárosi rendelőintézetben


A kép illusztráció
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mindannyiunkkal megtörténhet ez.

Egy olvasónk kereste meg protálunkat azzal, hogy beszámoljon arról milyen minősíthetetlen tortúrán ment keresztül a minap a józsefvárosi közismert nevén Auróra utcai rendelőintézetben. Ugyebár egyáltalán nem vicces, mikor valakinek a szeme világáról van szó.

A beteg besétált rendelési időben a szemészetre, mert az egyik szeme iszonyatosan megdagadt és “olyan fájdalmakat éltem át, hogy legszívesebben sírni tudtam volna” számol be tüneteiről olvasónk. Szóval olvasónk besétál a milliárdokból a legutóbbi választási kampányba felújjított rendelőintézetbe – melyről még két mondat erejéig a cikk végén megemlékezünk – nyilván iszonyatosan bepánikolva és segítséget kér az orvostól.

Csak hogy valamilyen megmagyarázhatatlan indok miatt közölték vele, hogy az orvos, ugyan redelési idő van, nem lát el betegeket. A beteg hiába panaszkodott arra, hogy sírni tudna attól amekkora fájdalmai vannak a szemére (!!!) senki a füle botját nem mozdította.

Nos a beteg felment az igazgatóságra, hogy valamiféle ellátást kaphasson mégiscsak, de ott pusztán két jó tanácsot kapott. Az egyik, hogy csak a vezető főnövér utasíthatná munkavégzésre az orvost, aki ugye nincs itt, másrészt próbálkozzon a délutáni rendeléssel, hátha nagyobb szerencséje lesz.

Bár reggel 10 órára ment orvoshot a beteg röpke 8 órával később 6 óra előtt nem sokkal meg is vizsgálta végül egy orvos. A röhej a történetben és ami miatt leírtuk ez a történetet az, hogy ugyan pontosan tudjuk hogy az ilyen történetek szinte mindennaposak a magyar egészségügyben de

október a látás hónapjaMégiscsak röhejes valahol mindez, de sajnos nincs kedvümnk nevetni rajta.

Adalékként annyi, hogy a választási kapányban felújjított épület egy magát meg nem nevezni kívánó dolgozó szerint olyan pocsék kivitelben lett megvalósítva, hogy az első pár hónapban az épületgépészet nagyrésze felmondta a szolgálatot, mert ugyanis a dolgos kezek használt eszközöket szereztek be. Csodás!

Itt is dolgozott ezek szerint a Haverom Bt. és a Rokonom Kft.

Ha önnek is van hasonlóan felháborító története ossza meg olvasóinkkal: info@balramagyar.hu


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük