Mutatjuk: a település ahol az emberek kétharmada nem kér a Fideszből


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Egyre bíztatóbbak a jelek.

Úgy néz ki összeszedte magát a hazai baloldal ugyanis Rákospalota-Pestújhely-Újpalota után most újabb diadalt aratott az ellenzék. Szombathelyen ugyanis kiűtéssel nyert a baloldal. Olyat aláztak a Fideszre, mely zakó már régóta váratott magára.Az emberek ugyanis megmutatták, hogy nem vevők a hazugságokra. A különös érdekessége ugye az volt ennek a választásnak, hogy a hatalom által meghurcolt ellenzéki ügyvéd Czeglédy Csaba választókerületében került megrendezésre.

Az emberek pedig ítéletet mondtak ezen a választáson a kormány, a Fidesz és a sokak által koncepciós pernek tartott Czeglédy Csaba ügyében is. Szombathely bizonyított, nem is akárhogyan:

57 százalék voksolt az ellenzék által támogatott Dr. László Győzőre, és mindösszesen 43 százalék a kormánypártok jelöltjére.

Az előzetesben lévő Czeglédy Csaba egyik ügyvédjén keresztül a Sztárklikknek a szavazás előtti napokban azt nyilatkozta:

Büszkeséggel tölti el, hogy húsz éven keresztül képviselhette a Derkovits lakótelepen élőket a szombathelyi közgyűlésben. Hatalmas fájdalom volt számára, hogy ezen kötelezettségétől és jogaitól súlyosan, törvénysértő módon megfosztotta a Csongrád Megyei Főügyészség. 

Dr. László Győzőt egy jó embernek tartja, aki nem fél a munkától és mindig kiáll az emberekért. Czeglédy Csaba azt kérte, hogy szavazzanak László Győzőre olyan bizalommal, ahogy korábban Csabára is tették ezt.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük