Mutatjuk: a település ahol az emberek kétharmada nem kér a Fideszből


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Egyre bíztatóbbak a jelek.

Úgy néz ki összeszedte magát a hazai baloldal ugyanis Rákospalota-Pestújhely-Újpalota után most újabb diadalt aratott az ellenzék. Szombathelyen ugyanis kiűtéssel nyert a baloldal. Olyat aláztak a Fideszre, mely zakó már régóta váratott magára.

Az emberek ugyanis megmutatták, hogy nem vevők a hazugságokra. A különös érdekessége ugye az volt ennek a választásnak, hogy a hatalom által meghurcolt ellenzéki ügyvéd Czeglédy Csaba választókerületében került megrendezésre.

Az emberek pedig ítéletet mondtak ezen a választáson a kormány, a Fidesz és a sokak által koncepciós pernek tartott Czeglédy Csaba ügyében is. Szombathely bizonyított, nem is akárhogyan:

57 százalék voksolt az ellenzék által támogatott Dr. László Győzőre, és mindösszesen 43 százalék a kormánypártok jelöltjére.

Az előzetesben lévő Czeglédy Csaba egyik ügyvédjén keresztül a Sztárklikknek a szavazás előtti napokban azt nyilatkozta:

Büszkeséggel tölti el, hogy húsz éven keresztül képviselhette a Derkovits lakótelepen élőket a szombathelyi közgyűlésben. Hatalmas fájdalom volt számára, hogy ezen kötelezettségétől és jogaitól súlyosan, törvénysértő módon megfosztotta a Csongrád Megyei Főügyészség. Dr. László Győzőt egy jó embernek tartja, aki nem fél a munkától és mindig kiáll az emberekért. Czeglédy Csaba azt kérte, hogy szavazzanak László Győzőre olyan bizalommal, ahogy korábban Csabára is tették ezt.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük