Ismét egy legenda távozott, gyászol az ország


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Szomorúság és gyász ismét… Egy ország imádta a magyar televíziózás hőskorában Baleczky Annamáriát, aki egy idősek otthonában neki kialakított kis szobában élte le élete utolsó hónapjait.

Itt is hunyta le végleg a szemét pénteken a 70 éves egykori televíziós, régi ismerősét értesítette az intézet a szomorú tragédiáról – írja a Blikk.

Mindenki másképpen dolgozta fel, amikor 1999-ben egy csapásra megszűnt a televíziókban közel 2000 bemondói státusz, mert már nem volt ránk szükség. Annamari sajnos nem volt hajlandó elfogadni az elkerülhetetlent, nem akart szembesülni a valósággal, sokáig betegállománnyal próbálta elkerülni a kirúgását. De azt hiszem, hogy később sem tudta ezt feldolgozni. És sajnos egyedül maradt a problémájával” – emlékezett vissza Bay Éva.Baleczky Annamária 1967 és 1971 között a XII. kerületi tanács előadójaként kereste a kenyerét, ezután ment át a Magyar Rádióhoz, ott a politikai adások főszerkesztőségén tevékenykedett.

1973-ban már bemondóként dolgozott a rádióban, egy év múlva pedig rendszeresen a Magyar Televízió stúdiójából köszönthette a tévénézőket.

Baleczky Annamária – Fotó: NLC

Több évtizeden keresztül dolgozott a csatornánál, 2000-ben vonult vissza végül, azonban utána teljesen eltűnt, nem jelent meg nyilvános eseményeken, de interjúkat sem adott sehol.

Béke poraira.

Forrás: ATV
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük