Vajon hol a legdrágább parkolni Magyarországon? – Az ember gyomra felfordul, ez annyira gusztustalan


Parkoló autók, illusztráció - Fotó: PixaBay
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Hogy is szól a mondás? “Meggazdagodni csak mások nyomorán lehet”, na ezek a mocskok csak ezt ismerik…

Az ATV Heti Napló műsora készített egy riportot a kórházi parkolóiban uralkodó állapotokról. A parkolási profitról is érdeklődtek, de csak Debrecenből kaptak választ. Az intézmény válasza szerint az üzemeltető magáncég évente 100 milliós osztalékot fizetett.

Nyíregyházán a kórháznál az első harminc perc ingyenes, három óra parkolás viszont már 2 400 forintba kerül, ha pedig valakinek 5 órát kell maradnia, akkor 6 000 forintért engedik ki. Szegeden az első fél óra ingyenes, utána félóránként 600 forint a díj, vagyis 61 perc már 1200 forintba kerül.

Orvoshiány, tömeges leszámolások, felszereléshiány, pénzhiány… Kórházakat lehúzó magán vállalkozók vagy extra bevételt remélő kórházak… Nem lepne meg ha fideszes slepp lenne a parkoltató cégek mögött…

Vajon lehet e-a Magyarországnak nevezett gyarmatot emberformájúnak nevezni? A privatizálással az erre váró semmilyen erkölcsi szabályokat és korlátokat nem ismerő gátlástalan rablók lerohanták,és felvásárolták a nélkülözhetetlen létfontosságú központokat… Az átlag emberek adót fizetnek, és ezt egy egészséges társadalomban a szociális egészségügyi dolgokra is felhasználják. Ennek ellenére a lelkiismeretlen hatalom megengedte azt, hogy magán kezekbe kerüljön a nemzetet fenntartó, és ellátó szociális rendszer,és ezzel elérték a nemzet korlátlan kizsákmányolását,és egyben a pusztulását is.

És egyáltalán mire fel szednek egyáltalán pénzt egy olyan szolgáltatásért ami lényegében hozzátartozna az egészségügyi ellátáshoz? Nem hobbiból mennek oda sokan autóval…Forrás: HVG / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük