Vajon hol a legdrágább parkolni Magyarországon? – Az ember gyomra felfordul, ez annyira gusztustalan


Parkoló autók, illusztráció - Fotó: PixaBay
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Hogy is szól a mondás? “Meggazdagodni csak mások nyomorán lehet”, na ezek a mocskok csak ezt ismerik…

Az ATV Heti Napló műsora készített egy riportot a kórházi parkolóiban uralkodó állapotokról. A parkolási profitról is érdeklődtek, de csak Debrecenből kaptak választ. Az intézmény válasza szerint az üzemeltető magáncég évente 100 milliós osztalékot fizetett.

Nyíregyházán a kórháznál az első harminc perc ingyenes, három óra parkolás viszont már 2 400 forintba kerül, ha pedig valakinek 5 órát kell maradnia, akkor 6 000 forintért engedik ki. Szegeden az első fél óra ingyenes, utána félóránként 600 forint a díj, vagyis 61 perc már 1200 forintba kerül.

Orvoshiány, tömeges leszámolások, felszereléshiány, pénzhiány… Kórházakat lehúzó magán vállalkozók vagy extra bevételt remélő kórházak… Nem lepne meg ha fideszes slepp lenne a parkoltató cégek mögött…

Vajon lehet e-a Magyarországnak nevezett gyarmatot emberformájúnak nevezni? A privatizálással az erre váró semmilyen erkölcsi szabályokat és korlátokat nem ismerő gátlástalan rablók lerohanták,és felvásárolták a nélkülözhetetlen létfontosságú központokat… Az átlag emberek adót fizetnek, és ezt egy egészséges társadalomban a szociális egészségügyi dolgokra is felhasználják. Ennek ellenére a lelkiismeretlen hatalom megengedte azt, hogy magán kezekbe kerüljön a nemzetet fenntartó, és ellátó szociális rendszer,és ezzel elérték a nemzet korlátlan kizsákmányolását,és egyben a pusztulását is.

És egyáltalán mire fel szednek egyáltalán pénzt egy olyan szolgáltatásért ami lényegében hozzátartozna az egészségügyi ellátáshoz? Nem hobbiból mennek oda sokan autóval…

Forrás: HVG / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük