Sokkoló és megalázó ahogyan elbántak a Koós Jánossal – ha vele megtehetik, veled mi lesz?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Orbánéknak ilyenkor nem kellene lépniük?

Kellene, de nem fognak, így foglalhatnák össze. Horn Gyula mondta annak idején, hogy egy olyan országot kell teremteni, ahol nem csak megszületni, hanem élni is érdemes. Sajnos Magyarország viszont már olyan mélyen van, hogy itt már csak csúnyán szólva megdögleni érdemes.

Amikor arról beszélünk, hogy élni, akkor nyilván tisztességes életről beszélünk. A tisztességnek része az is, hogy egy átdolgozott élet után tisztességben megélhessen az, aki egész életében a hátán vitte ezt a nemzetet.

Nos, amikor Koós János beszélt a Blikknek arról, hogy egy átdolgozott élet után, a hazai zenei ipar palettáján mennyi nyugdíjat kap, finoman szólva is eszembe jutott a cikk nyitánya, itt márpedig lassan csak megdögleni…

“Hatvanhétezer forintot kapok, ami azért megalázó, mert a rendszerváltás előtt négy évtizedet végigdolgoztam. A monopolhelyzetben lévő Országos Rendező Iroda szerződéses művésze voltam, napestig fellépésekre jártam, rádiós és televíziós műsorokban szerepeltem. Nem én vagyok az egyetlen, aki ennyire ráfázott, de én mindenkinek azt kívánom, ilyen alacsony nyugdíja sose legyen.” – mondta a művész a Blikknek.

Sokkoló és elképesztő.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük