Beledöglünk: Rekordáremelés vár ránk a következő hetekben


Pénz - Fotó: Napi.hu
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Úgy néz ki, Magyarország jobban teljesít.

A Portfolio.hu elemzése szerint az elkövetkezendő időszakban elszabadulhatnak az üzemanyagárak, ha minden eddigi gazdasági szabélyozás változatlan marad a benzinár 440, a dízel ára 460 forint körüli szintre kúszna fel literenként. Ez pedig abszolút rekord.Bár emlékszem arra, hogy a Fidesz ellenzékben, amikor az MSZP kormány alatt a benzinár megközelítette a 300 forintos literenkénti árat folyamtosan követelte a benzin ár befagyasztását, valamint azt, ha átlépi a 300 forintot az üzemanyagár a kormányzat mondjon le. Hiszen mint ahogy a Fideszesek fogalmaztak: “Csak gyenke kormány akarhat magas üzemanyagárakat”.

Sok autós boldog lenne akkor, ha ma lenne 300 forint egy liter hajtóanyag. Ám ha ön nem jár autóval akkor is érinti.

Mivel minden össze van kötve a közlekedéssel, így hamarosan az árak drágulása követheti a benziáremelkedését, hiszen abbankönnyű belátni, valahogyan annak a kiló kenyérnek meg kell érkeznie a boltba. Szóval rekordmagas benzinár és áremelkedés várható az elkövetkezendő hetekben.

Mindenesetre, keretes szerkezetben, Magyarország jobban teljesít.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük