Beledöglünk: Rekordáremelés vár ránk a következő hetekben


Pénz - Fotó: Napi.hu
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Úgy néz ki, Magyarország jobban teljesít.

A Portfolio.hu elemzése szerint az elkövetkezendő időszakban elszabadulhatnak az üzemanyagárak, ha minden eddigi gazdasági szabélyozás változatlan marad a benzinár 440, a dízel ára 460 forint körüli szintre kúszna fel literenként. Ez pedig abszolút rekord.

Bár emlékszem arra, hogy a Fidesz ellenzékben, amikor az MSZP kormány alatt a benzinár megközelítette a 300 forintos literenkénti árat folyamtosan követelte a benzin ár befagyasztását, valamint azt, ha átlépi a 300 forintot az üzemanyagár a kormányzat mondjon le. Hiszen mint ahogy a Fideszesek fogalmaztak: “Csak gyenke kormány akarhat magas üzemanyagárakat”.

Sok autós boldog lenne akkor, ha ma lenne 300 forint egy liter hajtóanyag. Ám ha ön nem jár autóval akkor is érinti.

Mivel minden össze van kötve a közlekedéssel, így hamarosan az árak drágulása követheti a benziáremelkedését, hiszen abbankönnyű belátni, valahogyan annak a kiló kenyérnek meg kell érkeznie a boltba. Szóval rekordmagas benzinár és áremelkedés várható az elkövetkezendő hetekben.

Mindenesetre, keretes szerkezetben, Magyarország jobban teljesít.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük