Az MSZP ráfenyített az erőszakkal fenyegető Bayer Zsoltra: “Gyere ide és megbeszéljük!”


Bayer Zsolt - Forrás: nyugat.hu | Fotó: Unger András
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ki kell mondani, az MSZP hullalaza!

Rég láttam ennyire tökösnek a szocikat, de amit az elmúlt idpszakban leművel a párt, nos azt gondolom, hogy a Sargentini jelentés elfogadásának sikere újra lendülettel töltötte meg a kicsit elbóbiskolt szocialistákat.

Folyamatos sikereket aratnak parlamenti felszólalásaikkal és szépen lassan az eredmények is jönnek. Egy ellenzéki polgármesteri széket sikerült is megtartani a XV. kerületben. Az MSZP amely tegnap ünnepelte fennállásának 29. évfordulóját összekapta magát.

Újra aktívak lettek az MSZP helyi szervezetei és ezek közül is a szekszárdi olyat üzent az éterbe, amellyel kiütütte a közfalat. Történt ugyanis, hogy a Fidesz 5-ös számú tagkönyvével rendelkező – mindek nevezzem – publicistája Bayer Zsoltnak már megint sikerült félállat módjára viselkednie.

Az MSZP helyi szervezete Bayer azon kijelentésére reagált, mely szerint:

“Magyarországon él 2,8 millió tisztességes ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet , hogy minnél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez a mi országuk!”Erre a minősíthetetlenül alpári megnyílvánulásra a helyi MSZP csak ennyit mondott:

Gyere le Szekszárdra azt megbeszéljük Bélám!

az irodánkat a Mikes utca 4 szám alatt találod!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük