Orbán Viktor és Erdogan korábbi találkozója. Fotó: AFP/ TURKISH PRESIDENT PRESS OFFICE
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A népszerű blogger súlyos mondatokat írt le bejegyzésében.

Bandia a népszerű ellenzéki blogger ismét billenytűzetet ragadott és olyan dolgokat írt le, melyek a hatalomnak bizonyosan nem fognak tetszeni. Bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

A török már megint itt van! Egyszer már volt itt, és százötven évig maradt. Akkor szultán jött, most egy bajszos csávó, aki korlátlan elnök.
Akkor sem hozott sok jót az országnak az akkori lerohanás, most sem fog ez másként lenni.

Akkor a vallás miatt foglalta el az országot, most meg mint követendő példának jött parolázni.

Szűrt információk jönnek Erdogán elnök hatalom gyakorlásának a módszereiről, szinte semmit nem tudunk az országban dúló folyamatokról, csak annyi jön át, ez a faszi nem szarozik ha a hatalomáról van szó. Bezárat, lecsukat, elüldöz minden olyan ellene irányuló akár gondolatot is, ami nem tetszik neki. Neki is megvan a maga Soros Györgye, egy korábbi vallási vezető aki most ellene fordult, bár előtte még lehet haverok is voltak.

Mondja azt valaki nincs közös vonás Orbán Viktor és Erdogán között.

Mondjuk inkább szeretne Orbán Erdogán lenni, és megtenni azokat a lépéseket, ami a török elnök szinte korlátlan hatalmához vezetett. Erdogán meg jó tanítványt lát a mi repülősünkben, hát tanítja szárnyalni.

Mind a kettő választott vezető, akik az országukat irányítják. Törökország közelebb van a választások eltörléséhez, de nekünk sincs okunk a panaszra, elég csak a számítógépes manipulációra gondolni, amit szó nélkül hagyott a józan ész az országban.

Törökország egy valóban nagy, és erős ország, ami szultán után kiállt, aki vezeti azt.

Kis hazánk egy normális közéletet szeretne, nem akarja Orbánt királlyá koronázni, aki azonban máris úgy viselkedik, mint aki uralkodik.
Itt a török, és most hoz is nekünk olyat amiből nem kérünk, nem csak rabol, és rombol, mint egykor.

Jó úton halad Orbán Viktor ha olyan hatalmat akar mint amilyenben ennek az Erdogánnak van része. Jó úton halad az ország, hogy ez meg is valósuljon.
Vajon mikor jön el az a felismerés az országban, fontosabb az egyén szabadsága annak minden tehetségével,hátrányával, bajával, nagyszerűségével,fáradalmával, mint egy ember kényelmes követése az önállóság feladásával, ami még egyenlőre csak korlátozottan is, de már a spájzban van.

Erdogán ezt a kényelmes feladást hozza, annak minden hatalom technikájával. A szabadságért meg harcolni kell, csak ebben az országban ahhoz még korán van, hogy ezt felismerjék. Még nem vette észre a józan ész, itt bizony szépen lassan már alig lehet szabadságról beszélni, mert már az is törvény ellenes. Kis lépésekben, de biztosan elindult a török úton a magyar szabadság elvesztése.
Erdogán ezért jött, és Orbán Viktor örömmel fogadta.

Még a bajszos szart is kiküldte elé a repülőtérre, jelezze milyen nagyra tartja a török elnököt.

BANDITA.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: