Ebbe most tényleg belebukik a Fidesz – elképesztő ügyek kerültek nyílvánosságra


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Sejtettük, hogy egyszercsak megindulnak ezek a folyamatok.

Régóta figyelmeztetnek a politológusok és a politikai elemzők, a Fidesz nem szépen csendben hanem gyorsan fogja elveszíteni a hatalmát, csak a kulcsmomentumot kell megvárni.

Nos nagyon úgy néz ki, hogy Orbánék fejére szakadhat saját rendszerük. Négy olyan téma is van a mai magyar közéletben, ami közvetlenül a Fidesz bukását eredményezheti.

A Sargentini-jelentés és a körülötte kialakult politikai botrány, melyből úgy tűnik jól profitál az ellenzék. Az MSZP igen ügyesen fogta meg a témát és Ujhelyi István szocialista politikus igen jól vezeti az MSZP csapatát abban a kampányban, melyet a párt indított a Fidesz ellen, bizonyítva igenis vannak még parlamenti eszközök, melyekkel a kormánypártokat sarokba lehet szorítani.

Több tízezer ember követte nyomon a szocik parlamenti felszólalásait melyben úgy mosták fel a Fideszes képviselőkkel a parlament folyosóit, hogy a fal adta a másikat.

A “szívkorházban” meghalt beteg ügye is nagyon sokaknál verte ki a biztosítékot. Az ügy világosan bizonyítja, hogy kár volt a magyar egészségügyet egy olyan emberre bízni, aki szerint a betegségek gyógyításának legfőbb módja a 10 parancsolat betartása. Akkora botrány kerekedik a haldokló magyar egészségügy környékén, melyet a kormányzat minden jel szerint képtelen lesz kezelni.Orbán repülőgépes utazásai is gyengítik a kormány pozicióit. De ami a legtöbbet árt az ügynek nem más mint a miniszterelnök hozzáállása. Úgy tűnik ugyanis, hogy a jogos kritikákat, melyeket többek között az MSZP-s Harangozó Tamás is megfogalmazott vele szembe, mely szerint mégiscsak furcsán néz ki, hogy az egyik legtöbb állami közbeszerzéseken nyertes nagyvállalkozó ingyen és bérmentve furikázza luxusrepülőgépén a magyar miniszterelnököt felveti a hivatali vesztegetés vádját.

Orbán minderre azt válaszolta, hogy már 30 éve így utazik és a kritikák ellenére a mostani Videoton londoni meccsére is repülővel érkezett olyan csakazértis mert megtehetem alapon.

Ugye ez az a jobboldal, aki annak idején luxusbaloldal és egyébb jelzőkkel illette a szocialista kormányzatot. Az már csak hab a tortán, hogy az MSZP-t bankárkormányozó Fidesz nyíltan a bankok oldalára állt.

A szocialista Szakács László jelentette be, hogy született egyg precedens értékű ítélet az európai bíroságon, mely kimondja – a devizahiteles ügyekben meg lehet vizsgálni, hogy az ügyfelek megfelelő tájékoztatást kaptak-e. Elmondta, ma az adósoknak bíróságon kell bizonyítaniuk, hogy nem kaptak megfelelő tájékoztatást, holott a parlamentben ülő “fideszes urak” 2011-ben még maguk is azt mondták, a devizahiteleseket a bankok becsapták.

Mindezek ellenére a Fidesz nem hajlandó teljesíteni a szoki követelését mely szerint Azaz Országgyűlés mondja ki törvényben, hogy a bankok megtévesztették devizahiteles ügyfeleiket és ezért az árfolyamkockázat terheit sem csak az adósoknak kell viselniük!

Nos ezek az ügyek, melynek akár egy darabjába is belebukhatna a kormány. Kíváncsiak vagyunk meddig húzzák még ki.

Mindeközben az ellenzék pedig összefogott és támogatják Hadházy Ákos kezdeményezését és megindul az aláírás-gyűjtés, hogy Magyarország csatlakozzon az európai ügyészséghez, mely csatlakozás ellen a Fidesz mindent megtesz, foggal körömmel kűzd az ellen, hogy egy tőlük független szerv is vizsgálhassa a disznóságaikat.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük