Bréking! Rendkívüli ülést tart a szétesőben levő párt! – A kérdés csak annyi: Vérengzés lesz? Vagy megmaradnak?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Fidesz van háttérben? Szét kell őket is verni mint a többi pártot?

Volner János alelnököt kizárhatják a pártból, rendkívüli frakcióülést tartanak péntek délután.

Rendkívüli frakcióülést hívott össze a Jobbik képviselőcsoportja, miután Volner János egy belső körlevélben a Jobbik teljes vezetésének lemondását kezdeményezte. A párt alelnöke azzal vádolta meg Sneider Tamás elnököt és Gyöngyösi Márton frakcióvezetőt, hogy mindenféle felhatalmazás nélkül tárgyalt az LMP vezetésével arról, hogy a két pártot “összegyúrják”.

Volner a hvg.hu-nak azt mondta: a pártelnökségnek fel kell oszlatnia önmagát, mert olyan embereknek kell vezetniük a Jobbikot, akik nem megélhetési politikusok. Az alelnök rendkívüli kongresszus összehívását kezdeményezte, aminek megvalósítása a párt jelenlegi vezetői szerint szinte lehetetlen. Mirkóczki Ádám a hvg.hu-nak azt mondta: Volner János állításainak többség egyszerűen nem igaz.

Az eddig kiszivárgott információk szerint hasonló folyamat indulhat el Volner Jánossal szemben, mint korábban Dúró Dóra ellen indult. Többen kezdeményezni fogják a párt etikai bizottságnál a fegyelmi eljárást megindítását az alelnökkel szemben – Dúrót május végén kizárták a Jobbik parlamenti frakciójából.

Korábban Vona Gábor a HVG-nek adott interjúban beszélt arról, 2015-ben felvetette Schiffer Andrásnak a Jobbik-LMP együttműködést, amiből akkor nem lett semmi.

Vajon jó-e az a Fidesznek, ha a Jobbik még jobban szétesik? Mert az tény, hogy a Jobbikban akkor elvész a centrális erőtér, de az nagyon nem mindegy, hogy miképpen oszlik meg a támogató kör. A Fidesz számára az a legideálisabb, ha a tábor közel 50-50 százalékban oszlik meg, mert akkor semlegesítik egymást a leghatékonyabban a helyi választásokon…Forrás: HVG / BalraMagyar

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük