Parádés kérdéssort írt Horváth Csaba Orbán Viktornak – lesz mersze válaszolni?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az MSZP minden jel szerint ráfordult az Európa Parlamenti választásra. A Sargentini-jelentés új lendületet adott a pártnak és az MSZP úgy néz ki új lendületet kapott, mert egyre vehemensebben és egyre kreatívabban támadja fő ellenfelét a Fideszt.

A mai napon Horváth Csaba az MSZP fővárosi frakcióvezetője írt kérdéssort Orbánnak, amire azt hiszem nem mer majd válaszolni a miniszterelnök.

Orbán Viktor miniszterelnök a napokban a budapesti Városházára látogat. Tudjuk, hogy Orbán csak azért jön, hogy megmutassa, ki az úr a háznál, és bejelentse, az ő jelöltje Tarlós István, őt indítja a jövő évi önkormányzati választáson.

De a kormányfői látogatás jó alkalom arra, hogy hatalmi kérdések helyett arról beszéljünk, Tarlós helyett is, melyek a budapestiek szempontjából a legfontosabb kérdések és megoldandó feladatok.

Tudomásul veszi-e végre Orbán, hogy erős és önálló Budapest nélkül nincs erős és független Magyarország?

Befejezi-e végre Budapest ostromát, és hajlandó végre megadni Budapestnek, ami jár, a tiszteletet, a szabadságot és pénzügyi önállóságot?Továbbra is fejőstehénnek nézi-e Budapestet, vagy a józan észre hallgatva visszaad minden általuk befizetett 10 forintból 1 forintot?

Visszahívja-e a Budapest nyakára ültetett két helytartót, Gulyás Gergelyt és Fürjes
Balázst, vagy Tarlós továbbra is gyámság alatt lesz?

Befejezi-e végre a budapesti fák irtását, és stadionépítés helyett inkább Budapest fásítását, parkosítását támogatja?

Továbbra is hidegen hagyja-e a budapestiek véleménye, akik ellenzik a Városliget beépítését?

Visszaad-e a napi befizetett 20 milliárd forint adónkból évi 15 milliárd forintot, a járhatatlan, balesetveszélyes, kátyús utak felújítására?

Visszaadja-e a budapesti közösségi közlekedéstől elvett évi 40 milliárd forintot, hogy legyen pénz a normális működtetésre és fejlesztésre?

Tud garanciát adni arra, hogy nem kerül-e életveszélybe, aki az állami egészségügyi ellátórendszer szolgáltatásait veszi igénybe Budapesten?

Hajlandó-e tenni azért, hogy megszűnjön a budapesti egészségügy katasztrofális állapota, vagy továbbra is csak szuperkórházak terveivel szédíti a budapestieket?

Ha a Lánchíd és a Váralagút egyidejű felújításáról nagy nehezen, de sikerült megállapodni, akkor miért nem megy ez minden, Budapest életét alapvetően meghatározó kérdésben?

Bízzunk benne, hogy Orbán nemcsak hatalmi és kommunikációs kérdések miatt jön a városházára, hanem komolyan veszi a budapestiek jogos igényeit.
Budapest többet érdemel!

Horváth Csaba,
az MSZP budapesti képviselői nevében


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük