Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nos igen!

Mit szól ahhoz, ha azt mondom Önnek, mutatok egy videót amivel teljes egésszében egyet fog érteni a Fidesszel. Hihetetlennek hangzik? Pedig higgye el nem átverés.

Na a BalraMagyar nem lett kormánypárti médium azonban találtunk egy olyan videót, melynek minden szavával egyet fogunk érteni. Méghozzá fideszes videót. Azonban ha valaki azt gondolná, hogy a maradék eszünk is elment vagy a kormány szekértolóivá léptünk volna elő nos….

Ez a videó ékes bizonyítéka annak, hogyan köpi a Fidesz szembe saját magát, a szavazóit és mindent ami mentén ez a párt valaha megszerveződött. Úgy hiszem nem is kell túl sok magyarázat a következő képsorokhoz.

Egyvalami azonban igen. Ha valaki kételkedne abban, hogy ezek a fiút tényleg mindent megtesznek csak azért, hogy hatalomban maradhassanak, az téed. Mindent IS megtesznek annak érdekében. Ha az hozna több szavazatot, holnaptól Orbán imaszőnyegekkel várná a menekülteket a déli határon.

Lehetetlen? Miért, ön gondolt volna ilyen fideszes felszólalásra? A felszólaló egyébként köztársasági elnökünk Áder János.

Áder János: A Fidesz politikusa szerint belpolitikai kérdésekben ne döntsenek azok, akik nem ebben az országban élnek, nem itt fizetnek adót

Áder János: A Fidesz politikusa szerint belpolitikai kérdésekben ne döntsenek azok, akik nem ebben az országban élnek, nem itt fizetnek adót – Coub – The Biggest Video Meme Platform by Unbeliever

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: