Mutatunk egy Fideszes videót, minden szavával egyet fog érteni. Nem hiszi?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nos igen!

Mit szól ahhoz, ha azt mondom Önnek, mutatok egy videót amivel teljes egésszében egyet fog érteni a Fidesszel. Hihetetlennek hangzik? Pedig higgye el nem átverés.

Na a BalraMagyar nem lett kormánypárti médium azonban találtunk egy olyan videót, melynek minden szavával egyet fogunk érteni. Méghozzá fideszes videót. Azonban ha valaki azt gondolná, hogy a maradék eszünk is elment vagy a kormány szekértolóivá léptünk volna elő nos….

Ez a videó ékes bizonyítéka annak, hogyan köpi a Fidesz szembe saját magát, a szavazóit és mindent ami mentén ez a párt valaha megszerveződött. Úgy hiszem nem is kell túl sok magyarázat a következő képsorokhoz.

Egyvalami azonban igen. Ha valaki kételkedne abban, hogy ezek a fiút tényleg mindent megtesznek csak azért, hogy hatalomban maradhassanak, az téed. Mindent IS megtesznek annak érdekében. Ha az hozna több szavazatot, holnaptól Orbán imaszőnyegekkel várná a menekülteket a déli határon.

Lehetetlen? Miért, ön gondolt volna ilyen fideszes felszólalásra? A felszólaló egyébként köztársasági elnökünk Áder János.

Áder János: A Fidesz politikusa szerint belpolitikai kérdésekben ne döntsenek azok, akik nem ebben az országban élnek, nem itt fizetnek adót

Áder János: A Fidesz politikusa szerint belpolitikai kérdésekben ne döntsenek azok, akik nem ebben az országban élnek, nem itt fizetnek adót – Coub – GIFs with sound by Unbeliever

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük