Mi folyik ebben az országban? – Szakemberek mondanak fel, emberek tízezreinek az életét veszélyeztetve


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Zajlik az élet az egészségügyben, melyet nem a Soros, nem is Gyurcsány nem is az ellenzék generál.

Az még nem világos, hogy Tamás Róbert az elmúlt hónapok intézmény körüli botrányai miatt távozik-e.

Egyesek furcsa egybeesésnek tartják, hogy a szakember éppen az egészségügyi államtitkár lemondása napján (mint már korábban megírtuk) közölte a döntését, májusban ugyanis őt magát is államtitkár-esélyesként emlegették.Október 2-án benyújtotta lemondását Tamás Róbert, a Honvédkórház orvosigazgatója – értesült a hvg.hu. A korábban az intézmény plasztikai sebészeti osztályát vezető szakembert 2015 júliusában nevezték ki.

Tamás Róbert a hvg.hu megkeresésére elismerte lemondását, annak okairól azonban nem akart semmit mondani, hanem azt kérte, hogy forduljanak a honvédelmi minisztérium sajtóosztályához. Ezt megtették, még nem kaptak választ a kérdéseikre…

Tamás Róbert lemondásának érdekessége, hogy távozása okáról a kórházon belül egymásnak tökéletesen ellentmondó forgatókönyvek keringenek: az egyik verzió szerint a lemondása csak látszólag önkéntes, valójában „neki kell elvinnie balhét” az intézményben kialakult, egyes osztályok – köztük a sürgősségi centrum – működését és a betegellátás biztonságát veszélyeztető orvoshiány miatt.

A másik kórházon belüli magyarázat szerint viszont pont, hogy előrébb léphet az orvosigazgató: többen legalábbis furcsának tartják, hogy a lemondása egybeesett Nagy Anikó egészségügyi államtitkár távozásával. A szakembert ugyanis már a választások után az egészségügyi államtitkári poszt egyik várományosaként emlegették, így kollégái nem tartják kizártnak, hogy most övé lehet a poszt.

Forrás: HVG / BalraMagyar

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük