Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Kubatov Gábor az elhíresült hangfelvételén elmondta, Orbán Viktor nem ért az internethez, még ahhoz sem, hogyan kell a telefonjával SMS-t írni.

Éppen ezért talán furcsa lehet a magyar miniszterelnöknek, de nem csak az 1990-es évek beli interjúi is előkerülnek, ahol mindennek az ellenkezője mellett érvel mint ma, hanem az internet népe azonnali és kemény kritikát mond minden felett, ami elhangzik őkegyelme száján.

Éppen ezért talán nem meglepő, de Orbán legutóbbi parlamenti felszólalásából gyilkos kép született. Ekkora karaktergyilkosságot még akkor sem követhettek el volna a magyar miniszterelnökön, ha forintmilliárdokat öntöttek volna ellenzékiek egy lejárató kampányba – mint ahogyan azt annak idején tette a jobboldal.

Egy szó mint száz fénysebességgel terjed az a fénykép, amely sokaknak okoz derűs pillanatokat – bár sírni kellene rajta – és amely talán sok jobboldali szemét is felnyithatja.

Emlékeznek arra a jelentre, amikor Harangozó Tamás szocialista képviselő és még jó néhány ellenzéki számon kérte a miniszterelnököt, hogy mégis hogy képzeli, hogy egy luxus magán-repülőgéppel jár focimeccsre, egy olyan vállalkozó meghívására, aki folyamatosan nyeri az állami pénzeket?

Mire a válasza Orbánnak az volt, hogy harminc éve így jár meccsekre ezután is így fog. Arról pedig, hogy nem veti-e fel a kérdést, hogy ez a kis “szívesség” nem teszi-e Orbánt lekötelezetté a vállalkozóval szemben így reagált:

Szeretném én látni azt az embert aki engem le tud kötelezni

Nos, íme:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: