Ezen röhög az internet: Az egyik legnagyobb humoroldal bohócot csinált Orbánból


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kubatov Gábor az elhíresült hangfelvételén elmondta, Orbán Viktor nem ért az internethez, még ahhoz sem, hogyan kell a telefonjával SMS-t írni.

Éppen ezért talán furcsa lehet a magyar miniszterelnöknek, de nem csak az 1990-es évek beli interjúi is előkerülnek, ahol mindennek az ellenkezője mellett érvel mint ma, hanem az internet népe azonnali és kemény kritikát mond minden felett, ami elhangzik őkegyelme száján.

Éppen ezért talán nem meglepő, de Orbán legutóbbi parlamenti felszólalásából gyilkos kép született. Ekkora karaktergyilkosságot még akkor sem követhettek el volna a magyar miniszterelnökön, ha forintmilliárdokat öntöttek volna ellenzékiek egy lejárató kampányba – mint ahogyan azt annak idején tette a jobboldal.

Egy szó mint száz fénysebességgel terjed az a fénykép, amely sokaknak okoz derűs pillanatokat – bár sírni kellene rajta – és amely talán sok jobboldali szemét is felnyithatja.

Emlékeznek arra a jelentre, amikor Harangozó Tamás szocialista képviselő és még jó néhány ellenzéki számon kérte a miniszterelnököt, hogy mégis hogy képzeli, hogy egy luxus magán-repülőgéppel jár focimeccsre, egy olyan vállalkozó meghívására, aki folyamatosan nyeri az állami pénzeket?

Mire a válasza Orbánnak az volt, hogy harminc éve így jár meccsekre ezután is így fog. Arról pedig, hogy nem veti-e fel a kérdést, hogy ez a kis “szívesség” nem teszi-e Orbánt lekötelezetté a vállalkozóval szemben így reagált:

Szeretném én látni azt az embert aki engem le tud kötelezniNos, íme:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük