Akkorát alázott az MSZP-s önkormányzat a kormányra, hogy szó szerint a fal adta a másikat


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Gigahírdetéssel üzent a kormánynak a polgármesteri hivatal.

Mielőtt valaki azt hinné, hogy  apolitikai adok-kapok szokásos posványáról lenne szó, a hírnek van egy óriási meglepetése. Sajnos ugyanis meglepetés számba megy, hogy van egy önkormányzat aki az elvégzett munka után járatja a száját.

Ilyen Budapest XIII. kerületének szocialista vezetése. Dr. Tóth József és az MSZP kirobbanthatatlan a XIII. kerületből és nem véletlen. A szoci városvezetés iskolapéldája annak, hogyan is kell működtetni, építeni sikeresen egy kerületet, még ellenszélben is.

Most azonban nagyon durván kiakadta a honatyák.

„A XIII. kerület felújítja. Az állam nem költ rá, csak használja.”

Nem másról van szó, mint hogy az önkormányzat saját forrásokból felújjított egy iskolát. Illetve megkezdte a munkálatokat. Csak van egy nagy bökkenő.

Az épület – derül ki a 444 cikkéből – 57 százalékban önkormányzati tulajdonban van, 43 százaléka viszont az államé. Két iskola működik benne, a Gyermekház Iskola és a Prizma Általános Iskola és Óvoda, az MSZP-s polgármester, Tóth József vezette XIII. kerületi önkormányzat pedig nyilvánvalóan arra akarja felhívni a figyelmet, hogy bár az épületet fel kellene újítani, az állami fenntartó, a a Közép-pesti Tankerület, illetve az azt felügyelő Emmi nem hajlandó állni a költségek rá eső részét. – írja a 168 óra.Ha a pénzt a jövőben sem teszik le az asztalra, az azt jelentené, hogy az épület három homlokzatából kettőt felújítva, a harmadikat azonban a jelenlegi, lepusztult állapotában fogják átadni.

Ezért a polgármester a nyílvánossághoz fordult és gigantikus hírdetést tett közzé az épület homlokzatán:

A XIII. kerületi önkormányzat egyébként 644 millió forintot szán a felújításra, ami az összköltségének kétharmada, a tulajdoni arányánál 9 százalékkal nagyobb rész.

Ez egyébként már a munkálatok II. üteme, a fővárosi védettséggel rendelkező épület homlokzatának, tetőszerkezetének és tetőfedésének, valamint nyílászáróinak felújítását végzik el, az épület eredeti homlokzati architektúrájának teljes értékű helyreállításával.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük