A kinyírások folytatódnak – Andy Vajna is nemkívánatos személy lett?


Andy Vajna - Fotó: Médiapiac
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 3
    Shares

Mint a fociban… Vajna átpasszolja Lőrincnek, Lőrinc lepasszolja Tiborcznak…? Vagy szimplán megkezdődött Vajna kinyírása is?

Épül a kormányzati médiaholding, egyelőre egymást érik az ellentmondásos lépések, de Andy Vajnáról egyre több olyan hír lát napvilágot, hogy pálya szélére kerül.

A TV2 nem tudta felvenni a versenyt az RTL Klubbal, ráadásul a lap informátorai már arról beszéltek, hogy nem csak „talicskázzák, de egyenesen teherautókkal hordják ki” a pénzt a csatornától. Ezzel is összefügghet az a terv, hogy a TV2 csatornái Mészáros Lőrinchez kerülhetnek.

Azt bizony elfelejtették a fiúk, hogy a média piac nem politikai alapon működik. Az ember arra ad ki pénzt, azt nézi, olvassa, hallgatja, ami neki tetszik. Ha a TV2 szart csinál, mert fentről erre adnak utasítást, akkor a kutya sem fogja nézni! A kontraszelekció lassan, de biztosan pusztít és ez lesz a sorsa sajna a Lapcom lapjainak is, ha átkerülnek a Lölöhöz.

Vajnának állítólag azt is felróják, hogy politikailag nem annyira elköteleződött, mint amennyire az általa betöltött pozíciókban elvárható lenne. Ehhez kapcsolódó hír, hogy épül a kormányzati médiaholding, Liszkay Gábor, a Mediaworks elnök-vezérigazgatója felügyelheti majd a kormányközeli sajtóorgánumokat. Bejegyezték a Kaposvári Törvényszéken a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítványt, ez lenne a médiabirodalom kulcsa majd.

A Népszava szerdán arról írt, hogy az átszervezések nagy vesztese Andy Vajna lehet, aki alól már elkezdték Mészáros Lőrinchez szervezni a médiumait. A napilap egyik forrása úgy fogalmazott, „Andy valószínűleg teljesen ki lesz optimalizálva a rendszerből, akár a kaszinóit is elveszítheti”. Szó esik a cikkben Vaszily Miklósról is, őt korábban a TV2-vel is szóba hozták, mégis az Echo Tv-nél kötött ki, a lap forrása szerint a formálisnál szélesebb körű feladatai lesznek, a teljes holdingot „gatyába kellene ráznia”.

Vajnáról annyit, hogy csak azért kapott lehetőséget, mert  voltak pénzes kapcsolatai. Hozott cégeket, embereket akik ide jöttek forgatni meg pénz költeni. Most már megvannak a kormánytagoknak is a kapcsolatai, nincs rá tovább szükség…Konklúzió: Utóbbi idők beteges félelmeitől vezérelve vezérünk próbálja áthelyeztetni a hatalmat és pénzt. És a retorziós esetleges problémákat kiiktatni. Vajna azért nem hülye ember, ezért tőle félni kell, Pénztáros Lőrinc viszont buta és sakkban tartható, értelemszerűen oda kell áthelyezni a dolgokat, ahonnan aztán visszanyerhetők az okosságok és félelemben, gyűlöletben lehet tartani az országot.

Forrás: HVG / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 3
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük