A Párbeszèdes Tordai szerint vège az LMP-nek


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

LMP: béke poraira!

2013 elején a mai párbeszédes csapat: Karácsony Gergely, Szabó Tímea, Jávor Benedek, Kocsis-Cake Olivio, jómagam és még a fél párt kilépett az LMP-ből, az ottani többség felelőtlensége és együttműködés-képtelensége miatt.

Aztán otthagyta a maradék-LMP-t Schiffer András, aki ezután sokáig egy személyben jelenítette meg a pártot.A 2018-as választás után kilépett az egyik társelnök, Hadházy Ákos, most pedig a másik korábbi társelnök, Szél Bernadett is.

Választási szövetségese, az Új Kezdet a nyári botrányok miatt szakított az LMP-vel, és most otthagyja a frakciót Szabó Szabolcs is.

Az egymás büntetésével és kizárásával foglalkozó LMP-s politikusok fő politikai stratégiája pedig az: “nem kell annyira ellenzékinek lenni. Egyet lehet érteni a fideszes migráncsozással, nem kell megszavazni a kormányt elítélő Sargentini-jelentést.”

Nos, kedves LMP-sek, ez egyre kevesebb ember számára vállalható. Itt a vége.

Sajnálom, hogy ezzel végső soron az ellenzék is gyengül némileg, de bízom abban, hogy a korábbi LMP-szavazók bölcsek lesznek, és találnak maguknak új, a támogatásukra valóban méltó pártot. -írja közösségi oldalán Tordai Bence a Párbeszéd politikusa.
Hozzáfűzi: Az például biztos, hogy a Párbeszéd a zöld ügyeket legalább olyan következetességgel és szakmai megalapozottsággal képviseli: gondoljunk csak Jávor Benedekre és Paks2 ügyére!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük