A Párbeszèdes Tordai szerint vège az LMP-nek


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

LMP: béke poraira!

2013 elején a mai párbeszédes csapat: Karácsony Gergely, Szabó Tímea, Jávor Benedek, Kocsis-Cake Olivio, jómagam és még a fél párt kilépett az LMP-ből, az ottani többség felelőtlensége és együttműködés-képtelensége miatt.

Aztán otthagyta a maradék-LMP-t Schiffer András, aki ezután sokáig egy személyben jelenítette meg a pártot.

A 2018-as választás után kilépett az egyik társelnök, Hadházy Ákos, most pedig a másik korábbi társelnök, Szél Bernadett is.

Választási szövetségese, az Új Kezdet a nyári botrányok miatt szakított az LMP-vel, és most otthagyja a frakciót Szabó Szabolcs is.

Az egymás büntetésével és kizárásával foglalkozó LMP-s politikusok fő politikai stratégiája pedig az: “nem kell annyira ellenzékinek lenni. Egyet lehet érteni a fideszes migráncsozással, nem kell megszavazni a kormányt elítélő Sargentini-jelentést.”

Nos, kedves LMP-sek, ez egyre kevesebb ember számára vállalható. Itt a vége.Sajnálom, hogy ezzel végső soron az ellenzék is gyengül némileg, de bízom abban, hogy a korábbi LMP-szavazók bölcsek lesznek, és találnak maguknak új, a támogatásukra valóban méltó pártot. -írja közösségi oldalán Tordai Bence a Párbeszéd politikusa.

Hozzáfűzi: Az például biztos, hogy a Párbeszéd a zöld ügyeket legalább olyan következetességgel és szakmai megalapozottsággal képviseli: gondoljunk csak Jávor Benedekre és Paks2 ügyére!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük