2018. január 10. Ungár Péter (LMP) interjú. Fotó: Vajda József
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Tovább bővül a Fidesz médiabirodalom. Ne legyenek illuzióink, Petike az anyukája révén a Fidesz ellenzéki bőrbe bújt képviselője.

Az Azonnalit tulajdonló Ungár Péter LMP-s politikus vidéki hálózatot is akar.

A Szabad Pécs lehet a következő online lap, amely csatlakozhat az Azonnali csoporthoz – tudta meg a hvg.hu. Ennek a formája egyelőre nem dőlt el, annyi biztos, hogy Ungár Péter LMP-s politikus illetve Babos Attila, a Szabad Pécs főszerkesztője és a lapot kiadó cég ügyvezetője már tárgyalt egymással erről, de még folytatják a megbeszéléseket, a kérdés egy hónapon belül eldőlhet.

Ungár Péter LMP-s politikus korábban bevásárolta magát az Azonnali.hu-ba, júliusban pedig a szentgotthárdi 9970 és az egriugyek.hu tulajdonosa lett, korábban azt mondta, a vidéki hálózatot bővítené. Családi cége révén a Figyelőben is résztulajdonos a fiatalember.

Mielőtt bárki is beépített fideszese ügynöknek hinné a fiatalembert… Az LMP maga a Fidesz ellenzéki tagozata, nem értelmezhető benne a “beépített fideszes ügynök” terminus. Aki nem felelt meg ennek a definíciónak (Hadházy, Karácsony,…) már nincs a pártban…

Forrás: HVG / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: