Schmidt Mária kisfia egyre jobban simicskásodik – Ő lesz a következő médiamogul? Végül is telni telik rá.


2018. január 10. Ungár Péter (LMP) interjú. Fotó: Vajda József
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Tovább bővül a Fidesz médiabirodalom. Ne legyenek illuzióink, Petike az anyukája révén a Fidesz ellenzéki bőrbe bújt képviselője.

Az Azonnalit tulajdonló Ungár Péter LMP-s politikus vidéki hálózatot is akar.

A Szabad Pécs lehet a következő online lap, amely csatlakozhat az Azonnali csoporthoz – tudta meg a hvg.hu. Ennek a formája egyelőre nem dőlt el, annyi biztos, hogy Ungár Péter LMP-s politikus illetve Babos Attila, a Szabad Pécs főszerkesztője és a lapot kiadó cég ügyvezetője már tárgyalt egymással erről, de még folytatják a megbeszéléseket, a kérdés egy hónapon belül eldőlhet.

Ungár Péter LMP-s politikus korábban bevásárolta magát az Azonnali.hu-ba, júliusban pedig a szentgotthárdi 9970 és az egriugyek.hu tulajdonosa lett, korábban azt mondta, a vidéki hálózatot bővítené. Családi cége révén a Figyelőben is résztulajdonos a fiatalember.

Mielőtt bárki is beépített fideszese ügynöknek hinné a fiatalembert… Az LMP maga a Fidesz ellenzéki tagozata, nem értelmezhető benne a “beépített fideszes ügynök” terminus. Aki nem felelt meg ennek a definíciónak (Hadházy, Karácsony,…) már nincs a pártban…

Forrás: HVG / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük