Schmidt Mária kisfia egyre jobban simicskásodik – Ő lesz a következő médiamogul? Végül is telni telik rá.


2018. január 10. Ungár Péter (LMP) interjú. Fotó: Vajda József
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Tovább bővül a Fidesz médiabirodalom. Ne legyenek illuzióink, Petike az anyukája révén a Fidesz ellenzéki bőrbe bújt képviselője.

Az Azonnalit tulajdonló Ungár Péter LMP-s politikus vidéki hálózatot is akar.

A Szabad Pécs lehet a következő online lap, amely csatlakozhat az Azonnali csoporthoz – tudta meg a hvg.hu. Ennek a formája egyelőre nem dőlt el, annyi biztos, hogy Ungár Péter LMP-s politikus illetve Babos Attila, a Szabad Pécs főszerkesztője és a lapot kiadó cég ügyvezetője már tárgyalt egymással erről, de még folytatják a megbeszéléseket, a kérdés egy hónapon belül eldőlhet.Ungár Péter LMP-s politikus korábban bevásárolta magát az Azonnali.hu-ba, júliusban pedig a szentgotthárdi 9970 és az egriugyek.hu tulajdonosa lett, korábban azt mondta, a vidéki hálózatot bővítené. Családi cége révén a Figyelőben is résztulajdonos a fiatalember.

Mielőtt bárki is beépített fideszese ügynöknek hinné a fiatalembert… Az LMP maga a Fidesz ellenzéki tagozata, nem értelmezhető benne a “beépített fideszes ügynök” terminus. Aki nem felelt meg ennek a definíciónak (Hadházy, Karácsony,…) már nincs a pártban…

Forrás: HVG / BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük