Hatalmas ellenzéki diadal Budapesten – lenyomta az ellenzék a Fideszt


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A mai napon hatalmas diadalt aratott az ellenzék.

Hivatalos eredmény ugyan még nem született de a szavazatok 94%-os feldolgozottsága mellett elmondható, hogy kiütéssel nyert a XV. kerületi időközi választáson Németh Angéla a RÁTE és a Szolidaritás Mozgalom jelöltje.

A baloldali és liberális pártok által támogatott jelölt több, mint 10 ezer szavazatot kapott. A választásokat azután kellett kiirni, hogy a korábbi polgármester Hajdu László a DK színeiben mandátumot szerzett a tavaszi választásokon. Az MSZP politikusai már sajtótájékoztatót is tartottak, így hivatalosnak tekinthető a győzelem.

 

A nem hivatalos végeredmény:

Németh Angéla (RATE-SZOLIDARITÁS) 

10 611 (50.87%)

 László Tamás (FIDESZ-KDNP)

9 982 (47.85%))


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük