Hatalmas ellenzéki diadal Budapesten – lenyomta az ellenzék a Fideszt


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A mai napon hatalmas diadalt aratott az ellenzék.

Hivatalos eredmény ugyan még nem született de a szavazatok 94%-os feldolgozottsága mellett elmondható, hogy kiütéssel nyert a XV. kerületi időközi választáson Németh Angéla a RÁTE és a Szolidaritás Mozgalom jelöltje.

A baloldali és liberális pártok által támogatott jelölt több, mint 10 ezer szavazatot kapott. A választásokat azután kellett kiirni, hogy a korábbi polgármester Hajdu László a DK színeiben mandátumot szerzett a tavaszi választásokon. Az MSZP politikusai már sajtótájékoztatót is tartottak, így hivatalosnak tekinthető a győzelem.

 

A nem hivatalos végeredmény:Németh Angéla (RATE-SZOLIDARITÁS) 

10 611 (50.87%)

 

László Tamás (FIDESZ-KDNP)

9 982 (47.85%))


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük