Márki-Zay leleplezte Lázárékat – Lázárékat, akik a saját városukat csupán politikai hadakozásból képesek csődbe juttatni


Márki-Zay Péter Fotó: Nyugat.hu
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Egy-egy ilyen kiszivárgott levélből elképesztően nagy botránynak kéne lennie. Egyszerűen nem értem, hogy a Fidesz hány öszödi beszédet bír ki, minden következmény nélkül…

Kiposztolt egy nem tudni honnan megszerzett, de a városban uralkodó politikai hangulatot tökéletesen bemutató levelet a Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármestert támogató Vásárhelyiek a Változásért csoport.

A még augusztusban írt Kommunikációs iránymutatás elnevezésű levélben Göbl Vilmos, Lázár János sajtósa arra kéri a helyi fideszes képviselőket, hogy akárcsak addig, ezután se nyilatkozzanak a sajtónak pozitív témákban sem.

„Sajnos több visszajelzés alapján fennáll a veszélye annak, hogy az olvasók, nézők, hallgatók a pozitív témák alapján úgy érzik, megy, működik a város.”
Belegondolni is rossz, mi lenne, ha a februárban a fideszes jelölt helyett a függetlent választó vásárhelyiek úgy éreznék, működik a városuk a Fidesz nélkül is. Amióta a Fidesz elveszítette Hódmezővásárhelyt, próbálják ellehetetleníteni Márki-Zay Péter munkáját, ez minden bizonnyal kitart majd a jövő évi önkormányzati választásokig.

Az a bizonyos levél – Fotó: Vásárhelyiek a változásért

Íme a Vásárhelyiek a változásért posztja:

“KÖZPONTI UTASÍTÁST KÖVETNEK A FIDESZES KÉPVISELŐK

Eddig is tudtuk, de most BIZONYÍTÉKOT IS KAPTUNK: Lázár János jobbkeze rendszeres utasításokkal irányítja a város fideszes képviselőit. Ezt sejtettük is, de Göbl Vilmos által leírva látni mégis megdöbbentő:A FIDESZ CÉLJA, HOGY SEMMI NE MŰKÖDJÖN A VÁROSBAN…

…nehogy valakiben az a benyomás alakuljon ki, hogy Márki-Zay Péter polgármestersége alatt bármi működhet Vásárhelyen. Nyilván ezért szabotálják a közgyűlést is, ezért nem akartak augusztus 20-át, május 1-jét, és könnyen lehet, hogy ezért nem ment eleinte a fűnyírás és lettek sikertelenek a pályázatok is.

A képviselőknek viszont papírjuk van róla, hogy UTASÍTÁSRA HAZUDNAK, UTASÍTÁSRA TESZIK TÖNKRE A VÁROST. Hogy ez feloldozást ad-e nekik, azt mindenki döntse el saját maga…

EZ NEM DEMOKRÁCIA, HANEM MAFFIAÁLLAM!”

Göbl szerint azt, hogy a képviselők ne nyilatkozzanak a sajtónak, igen nyakatekert úgy beállítani, hogy azzal akadályoznák a polgármester munkáját. Szerinte annak Márki-Zay még örülhet is, hogy a fideszesek nem nyilatkoznak. Azzal folytatja, hogy semmi meglepő nincs abban, hogy azt javasolja a fideszes képviselőknek, hogy „ne folytassák a pozitív, fejlesztésekre fókuszáló nyilatkozatokat, mert ezzel azt a látszatot keltik, hogy a város fejlődik.

Göbl azzal vádolja Márki-Zayt és közvetlen munkatársait, hogy a polgármesteri hivatal informatikusai feltörték és megnyitották az önkormányzati képviselők email címeit, amire a nyilvánosságra hozott levél az ékes példa.

Ez legalább 15 éve napi gyakorlat.
Eleve ezért, erre a célra hozta létre Orbán a pártja médiabirodalmát. Ez működteti a magyar politikát.

Ezt pl. maga a Hír Tv vezérigazgatója nyilatkozta a 2015 előtti időről:

– Korábban azt nyilatkozta: a Fideszből heti rendszerességgel jártak be a tévébe eligazítani a vezérkart.

– Így volt. A kormányzati kommunikációért felelős illetékesek mondták meg, mi a heti aktuális pártüzenet, mire készüljünk, mit kell a műsorokba ágyazni, kit hívjunk meg, ki milyen ügyben nyilatkozzon, hol és mit hangsúlyozzunk.’ – írta meg anno a Médiapiac.

Azért szerencse, hogy a városházán pártpolitikától függetlenül csak a város érdekeit képviselik… Vagy mégsem?

 

Forrás: 444 / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük