Márki-Zay Péter Fotó: Nyugat.hu
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Egy-egy ilyen kiszivárgott levélből elképesztően nagy botránynak kéne lennie. Egyszerűen nem értem, hogy a Fidesz hány öszödi beszédet bír ki, minden következmény nélkül…

Kiposztolt egy nem tudni honnan megszerzett, de a városban uralkodó politikai hangulatot tökéletesen bemutató levelet a Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármestert támogató Vásárhelyiek a Változásért csoport.

A még augusztusban írt Kommunikációs iránymutatás elnevezésű levélben Göbl Vilmos, Lázár János sajtósa arra kéri a helyi fideszes képviselőket, hogy akárcsak addig, ezután se nyilatkozzanak a sajtónak pozitív témákban sem.


Kövess minket facebookon is


„Sajnos több visszajelzés alapján fennáll a veszélye annak, hogy az olvasók, nézők, hallgatók a pozitív témák alapján úgy érzik, megy, működik a város.”
Belegondolni is rossz, mi lenne, ha a februárban a fideszes jelölt helyett a függetlent választó vásárhelyiek úgy éreznék, működik a városuk a Fidesz nélkül is. Amióta a Fidesz elveszítette Hódmezővásárhelyt, próbálják ellehetetleníteni Márki-Zay Péter munkáját, ez minden bizonnyal kitart majd a jövő évi önkormányzati választásokig.

Az a bizonyos levél – Fotó: Vásárhelyiek a változásért

Íme a Vásárhelyiek a változásért posztja:

“KÖZPONTI UTASÍTÁST KÖVETNEK A FIDESZES KÉPVISELŐK

Eddig is tudtuk, de most BIZONYÍTÉKOT IS KAPTUNK: Lázár János jobbkeze rendszeres utasításokkal irányítja a város fideszes képviselőit. Ezt sejtettük is, de Göbl Vilmos által leírva látni mégis megdöbbentő:

A FIDESZ CÉLJA, HOGY SEMMI NE MŰKÖDJÖN A VÁROSBAN…


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.


…nehogy valakiben az a benyomás alakuljon ki, hogy Márki-Zay Péter polgármestersége alatt bármi működhet Vásárhelyen. Nyilván ezért szabotálják a közgyűlést is, ezért nem akartak augusztus 20-át, május 1-jét, és könnyen lehet, hogy ezért nem ment eleinte a fűnyírás és lettek sikertelenek a pályázatok is.

A képviselőknek viszont papírjuk van róla, hogy UTASÍTÁSRA HAZUDNAK, UTASÍTÁSRA TESZIK TÖNKRE A VÁROST. Hogy ez feloldozást ad-e nekik, azt mindenki döntse el saját maga…EZ NEM DEMOKRÁCIA, HANEM MAFFIAÁLLAM!”

Göbl szerint azt, hogy a képviselők ne nyilatkozzanak a sajtónak, igen nyakatekert úgy beállítani, hogy azzal akadályoznák a polgármester munkáját. Szerinte annak Márki-Zay még örülhet is, hogy a fideszesek nem nyilatkoznak. Azzal folytatja, hogy semmi meglepő nincs abban, hogy azt javasolja a fideszes képviselőknek, hogy „ne folytassák a pozitív, fejlesztésekre fókuszáló nyilatkozatokat, mert ezzel azt a látszatot keltik, hogy a város fejlődik.

Göbl azzal vádolja Márki-Zayt és közvetlen munkatársait, hogy a polgármesteri hivatal informatikusai feltörték és megnyitották az önkormányzati képviselők email címeit, amire a nyilvánosságra hozott levél az ékes példa.

Ez legalább 15 éve napi gyakorlat.
Eleve ezért, erre a célra hozta létre Orbán a pártja médiabirodalmát. Ez működteti a magyar politikát.

Ezt pl. maga a Hír Tv vezérigazgatója nyilatkozta a 2015 előtti időről:

– Korábban azt nyilatkozta: a Fideszből heti rendszerességgel jártak be a tévébe eligazítani a vezérkart.

– Így volt. A kormányzati kommunikációért felelős illetékesek mondták meg, mi a heti aktuális pártüzenet, mire készüljünk, mit kell a műsorokba ágyazni, kit hívjunk meg, ki milyen ügyben nyilatkozzon, hol és mit hangsúlyozzunk.’ – írta meg anno a Médiapiac.

Azért szerencse, hogy a városházán pártpolitikától függetlenül csak a város érdekeit képviselik… Vagy mégsem?

 

Forrás: 444 / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here