Az Orbán-kormány nemcsak belöki a legszegényebbeket az árokba, de még el is tapossa őket…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Családok éve: egyre több család kerül az utcára, mert a Fidesz a bankokat támogatja

Az Európai Unió Bírósága kimondta, hogy az Orbán-kormány kiszolgáltatta az adósokat a bankoknak, pedig minden esetben vizsgálni kellett volna, hogy tisztességesen jártak-e el a bankok a hitelek folyósításánál. A Fidesz azonban ez után sem lépett semmit a hitelkárosultak érdekében.

A kormány tényleg úgy gondolja, hogy csak az a hibás, aki felvette a hitelt? Ő visel minden kockázatot? Aki elbírálta és folyósította semmiben nem hibázott?

Orbán Viktor továbbra is szolgaian betartja az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal kötött paktumot, amellyel a magyar családoknak hátat fordított és a bankok oldalára állt.

A kormánynak nem kell arra várnia, hogy perek ezreit indítsák el a károsultak, mert minden eszköze megvan ahhoz, hogy rendezze a kilátástalan helyzetüket. A fideszesek már a parlamentben is kimondták, hogy a bankok becsapták az adósokat. Ezek után miért bíróság előtt kell bizonyítani azt, amit a fideszesek is szajkóztak? Foglalják törvénybe és ne a bankokat szolgálják, hanem álljanak a károsultak oldalára!

A károsultaknak nem újabb perekre van szüksége, hanem egy új banki elszámoltatási törvényre. Az Orbán-kormány a felelőtlen időhúzásával csak egy dolgot érhet el: a családok évében az eddig már 1755 utcára került család után még többen fogják elveszíteni az otthonukat.

 

Szakács László, az MSZP frakcióvezető-helyettese


Szakács László,
az MSZP elnökhelyettese


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük