Vásárhelyi Mária - Fotó: Soós Lajos / MTI
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem akárki vitt be újabb csapást Viktornak… Méghozzá olyat, ami bizony fájni fog.

Vásárhelyi Mária, szociológus, a szociológiatudomány kandidátusa, az MTA tudományos főmunkatársa adott hangot gondolatainak…

“A világsajtót bejárt kép a rothadó Kútvölgyi kórházról, és a szerbiai Topolyán a város harmadosztályú csapatának a magyar adófizetők 3 milliárd forintjából felépített stadion, amelyet ma adott át Orbán Viktor.

A Kútvölgyi kórház nemrégen még az ország legkorszerűbb egészségügyi intézménye volt. A rendszerváltás előtt a pártállam vezető káderei részesültek itt a köznép számára elérhetetlen ellátásban, és ugyanilyen megkülönböztetett elbánásban részesült itt a rendszerváltás utáni politikai “elit” egy része is. Itt születtek például Orbán Viktor gyermekei is első miniszterelnöksége idején és azt követően.

Aztán találtak ennél jobbat és mivel már nincs szükségük rá, a Kútvölgyit hagyják szétrohadni. A #magyarembereknek így is jó lesz – gondolják.

Viszont a topolyai stadion átadó ünnepségén Orbán mindenkit “megnyugtatott”, hogy ez még csak a kezdet, mivel további tízmilliárdokat fognak ölni a határon túli magyar településeken épülő stadionokba. És az nyilván csak a véletlen műve, hogy a vajdasági csapat éppen az Orbán által alapított felcsúti Puskás Akadémiával áll partnerségi kapcsolatban, a tulajdonosa pedig a miniszterelnök haverja.

És az is nyilván csak rosszindulatú feltételezés, hogy a magyar adófizetők pénzéből felépített és most felavatott futballakadémia a felcsúti akadémia számára biztosít utánpótlást a legtehetségesebb gyerekek közül. Ez a két kép mindent elmond az Orbán-rendszerről és a mai Magyarországról. Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!” – írta Vásárhelyi Mária a közösségi oldalán.

Forrás: Facebook


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: