Törvény tilthatná, hogy Orbán Viktor miniszterelnök legyen


Forrás: Magyar Nemzet, Fotó: Kovács Attila
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 8.5K
    Shares

Úgy tűnik, hogy az egyik legtökösebb politikus a parlamentben a Párbeszéd képviselője, Szabó Tímea.

Egyszerűen nagy kedvencem lett Szabó Tímea. Nem elég, hogy a legutóbb annyira leosztotta Orbánt és a teljes Fidesz frakciót, hogy a képviselők köpni-nyelni nem tudtak, de most egy olyan javaslattal állt elő, mely alapján nem csak, hogy leleplezte a Fidesz képmutató politikáját, de bizonyította, hogy Orbánék a hatalomért, mindent is.

A képviselő ugyanis benyújtott egy törvényjavaslatot, mely szerint

ne lehessen miniszterelnök az, aki valaha Soros-öszöntdíjas volt

A parlament Igazságügyi bizottságának kormánypárti képviselői leszavazták azt a javaslatomat, amely szorgalmazta, hogy ne lehessen miniszterelnök az, aki valaha Soros-öszöntdíjas volt.

Ez teljesen érthetetlen, hiszen Orbán Viktor és kormánya mást se hangoztatnak évek óta, mint, hogy hazánk szuverenitását külső hatalmak veszélyeztetik. Ebbe a körbe tartozik szerintük a közel 90 éves Soros György is. – számol be a történtekről a Párbeszéd képviselője Szabó Tímea.

Épp ezért javasoltam, hogy a törvényhozás ne végezzen félmunkát, mutassuk meg a nemzet egységét, és állítsunk meg ne csak minden olyan szervezetet, hanem magánszemélyt is, akire Soros valaha befolyással lehetett és/vagy valamilyen módon finanszírozott.Ebben a tekintetben kiemelt jelentősége van a magyar kormányfő személyének, akinek külső befolyásoktól – bizonyítható módon – mentesen, feddhetetlennek kell lennie. Természetesen nagyon sajnálom, hogy Orbán Viktor pont beleesik ebbe a körbe, de hát a haza biztonsága az első!

Ehhez képest döbbenetes, hogy a kormánypárti képviselők csak hebegtek-habogtak a javaslatomra, és azzal vádoltak, hogy én ezt nem is gondolom komolyan!

Én eddig azt gondoltam, hogy a Fidesz-KDNP-nek Magyarország biztonsága az első, és ha már milliárdokat költöttek Soros-plakátokra, akkor valóban meg akarják tőle védeni az országot.
De nem! Akkor hogy is van ez, miniszterelnök úr és kormánypárti képviselők? Még sincs Soros-terv?

Komolyan élvezet volt látni a zavart a fideszes képviselők arcán a bizottsági ülésen. Egyedül Orbán volt ügyvédje, Bajkai István szólt hozzá annyit, hogy túl rövid a javaslat, ezért nem megalapozott.

Na, akkor erről ennyit. Osszátok meg, hogy mindenkihez eljusson: lelepleződött Orbán és a Fidesz hazugsága!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 8.5K
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük