Korózs Lajos egy egész ország előtt tette nevetségessé Orbán “csodafegyverét”


Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság elnöke
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Szocialisták szakpolitikusa brillírozik!

A régi vágású egészségügy piócásembere Kásler Miklós, aki szerint a 10 parancsolat betegségek nagy részét gyógyítja nagyon a bögyében lehet az MSZP politikusának. Valószínűleg a közöttük húzódó konfliktus nem személyes, sokkal inkább arról lehet szó, hogy Korózs olyan szinten ki nem állhatja a szakmaiatlanságot, hogy szabályos keresztes hadjáratba kezdett a miniszter ellen.

A parlamentben is már több száz kérdést intézett a szociális és népjóléti bizottság szocialista elnöke a miniszterhez és úgy tudjuk, a jövőben is bombázni fogja szakmai kérdésekben. Most viszont kiadott egy olyan közleményt, mely alapján bátran állíthatjuk egy egész ország nevetne az egészségügy “ló doktorán”, csak az a baj, hogy a mi bőrünkre megy a vásár.

Kásler imái meghallgatásra találtak: 3 hónap próbaidő után 61%-os fizetésemeléssel egészítheti ki nyugdíját

Soha nem látott béremelésre került sor az egészségügyben!

Kásler Miklósnak augusztusban lejárt a 3 hónapos próbaideje így főnöke gyorsan megemelte a bérét 1,1 millióról, 1,78 millió forintra. Mindezt azok után, hogy a betegellátásban az ÁSZ elnökének jelentése szerint a botrány, a káosz és a korrupció az úr.Miután ezzel a huszárvágással a miniszterelnök elejét vette a miniszterelvándorlásnak, az MSZP azt követeli, hogy az egész egészségügyben, legalább ennyivel emelkedjenek a bérek.

Ha Káslernek ezért a munkáért ennyi jár, akkor az orvosok, nővérek emberfeletti erőfeszítéseiért a plusz 61% a minimum.

Korózs Lajos,
a Népjóléti bizottság elnöke – jegyzi a közleményt.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük