Korózs Lajos egy egész ország előtt tette nevetségessé Orbán “csodafegyverét”


Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság elnöke
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Szocialisták szakpolitikusa brillírozik!

A régi vágású egészségügy piócásembere Kásler Miklós, aki szerint a 10 parancsolat betegségek nagy részét gyógyítja nagyon a bögyében lehet az MSZP politikusának. Valószínűleg a közöttük húzódó konfliktus nem személyes, sokkal inkább arról lehet szó, hogy Korózs olyan szinten ki nem állhatja a szakmaiatlanságot, hogy szabályos keresztes hadjáratba kezdett a miniszter ellen.A parlamentben is már több száz kérdést intézett a szociális és népjóléti bizottság szocialista elnöke a miniszterhez és úgy tudjuk, a jövőben is bombázni fogja szakmai kérdésekben. Most viszont kiadott egy olyan közleményt, mely alapján bátran állíthatjuk egy egész ország nevetne az egészségügy “ló doktorán”, csak az a baj, hogy a mi bőrünkre megy a vásár.

Kásler imái meghallgatásra találtak: 3 hónap próbaidő után 61%-os fizetésemeléssel egészítheti ki nyugdíját

Soha nem látott béremelésre került sor az egészségügyben!

Kásler Miklósnak augusztusban lejárt a 3 hónapos próbaideje így főnöke gyorsan megemelte a bérét 1,1 millióról, 1,78 millió forintra. Mindezt azok után, hogy a betegellátásban az ÁSZ elnökének jelentése szerint a botrány, a káosz és a korrupció az úr.

Miután ezzel a huszárvágással a miniszterelnök elejét vette a miniszterelvándorlásnak, az MSZP azt követeli, hogy az egész egészségügyben, legalább ennyivel emelkedjenek a bérek.
Ha Káslernek ezért a munkáért ennyi jár, akkor az orvosok, nővérek emberfeletti erőfeszítéseiért a plusz 61% a minimum.

Korózs Lajos,
a Népjóléti bizottság elnöke – jegyzi a közleményt.Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük