Amikor a 79 éves Kovács László feltörli a Fidesz propagandistáival a padlót, nos ezek az értékes pillanatok


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Szerintem többet sem hívják a HírTV-be az MSZP korábbi elnökét, volt külügyminisztert.

Szabályosan tarolt Kovács László a HírTV Magyarország Élőben című “rekordnézettségű” műsorában. Na de kezdjünk mindent az elején.

A jobboldali hatalomátvétel óta igen gyenge nézettségi adatokkal rendelkező HírTV, melynek a hátalómatétél óta volt olyan esti politikai beszélgetős műsora, melyet körülbelül 5000 azaz ötezer néző követett nyomon hatalmas problémákkal küzd. Eltűntek a csatorna húzó arcai, mint Kálmán Olga, Puzsér Róbert vagy Csintalan Sándor.

Legnagyobb riválisa a szintén jobboldali EchoTV vagyis a jobboldalnak sikerült egy olyan konstrukciót előállítania melyben a két csatorna gyakorlatilag egymástól szívja el a nézőket. Nincs megfelelő mennyiségű szakembere sem a jobboldalnak ahhoz, hogy két hírcsatornát professzionálisan fent tudjon tartani, főleg mivel a közszolgálatinak csúfolt MTVA felszívta a tévések többségét.

Na hát ez a remekbe szabott csatorna hívta be az MSZP korábbi elnökét, külügyminisztert Kovács Lászlót. Olyan kiváló kérdésekkel bombázták a rutinos politikust, mint hogy valóban csődközelben van-e az MSZP, illetve mi lett a Szocialisták – a jobboldal szerint – mesés vagyonával.

Most csak kitekintésként, hogy a jó istenbe van az, hogy ennyire álnaívnak tűnő kérdésekkel operálnak a jobber újságírók, mint ha nem is ebben az országban élnének.Bár mondhatnám, hogy Kovácsot ebben a témában hívták be, de ami azt illeti – mint ahogyan a beszélgetésből kiderül – a külpolitikust elsősorban a Sargentini jelentéssel kapcsolatban hívták be. “Elegáns!”

Mindenesetre Kovács László remekül állta a sarat, sőt mi több, úgy mosta fel a jobboldali propagandistával a padlót, ahogyan csak nyekkent. Alig bírta a műsorvezető leállítani Kovácsot, aki úriemberként, de folyamatosan szembesítette a riportert a Fidesz bűneivel, melyet egy ponton az újságíró nehezményezni is kezdett.

Azt hiszem ilyen egy kiváló interjú. Imádom nézni, ahogy a műsorvezető szenved!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük