Amikor a 79 éves Kovács László feltörli a Fidesz propagandistáival a padlót, nos ezek az értékes pillanatok


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Szerintem többet sem hívják a HírTV-be az MSZP korábbi elnökét, volt külügyminisztert.

Szabályosan tarolt Kovács László a HírTV Magyarország Élőben című “rekordnézettségű” műsorában. Na de kezdjünk mindent az elején.A jobboldali hatalomátvétel óta igen gyenge nézettségi adatokkal rendelkező HírTV, melynek a hátalómatétél óta volt olyan esti politikai beszélgetős műsora, melyet körülbelül 5000 azaz ötezer néző követett nyomon hatalmas problémákkal küzd. Eltűntek a csatorna húzó arcai, mint Kálmán Olga, Puzsér Róbert vagy Csintalan Sándor.

Legnagyobb riválisa a szintén jobboldali EchoTV vagyis a jobboldalnak sikerült egy olyan konstrukciót előállítania melyben a két csatorna gyakorlatilag egymástól szívja el a nézőket. Nincs megfelelő mennyiségű szakembere sem a jobboldalnak ahhoz, hogy két hírcsatornát professzionálisan fent tudjon tartani, főleg mivel a közszolgálatinak csúfolt MTVA felszívta a tévések többségét.

Na hát ez a remekbe szabott csatorna hívta be az MSZP korábbi elnökét, külügyminisztert Kovács Lászlót. Olyan kiváló kérdésekkel bombázták a rutinos politikust, mint hogy valóban csődközelben van-e az MSZP, illetve mi lett a Szocialisták – a jobboldal szerint – mesés vagyonával.

Most csak kitekintésként, hogy a jó istenbe van az, hogy ennyire álnaívnak tűnő kérdésekkel operálnak a jobber újságírók, mint ha nem is ebben az országban élnének.

Bár mondhatnám, hogy Kovácsot ebben a témában hívták be, de ami azt illeti – mint ahogyan a beszélgetésből kiderül – a külpolitikust elsősorban a Sargentini jelentéssel kapcsolatban hívták be. “Elegáns!”
Mindenesetre Kovács László remekül állta a sarat, sőt mi több, úgy mosta fel a jobboldali propagandistával a padlót, ahogyan csak nyekkent. Alig bírta a műsorvezető leállítani Kovácsot, aki úriemberként, de folyamatosan szembesítette a riportert a Fidesz bűneivel, melyet egy ponton az újságíró nehezményezni is kezdett.

Azt hiszem ilyen egy kiváló interjú. Imádom nézni, ahogy a műsorvezető szenved!Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük