Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Szerintem többet sem hívják a HírTV-be az MSZP korábbi elnökét, volt külügyminisztert.

Szabályosan tarolt Kovács László a HírTV Magyarország Élőben című “rekordnézettségű” műsorában. Na de kezdjünk mindent az elején.

A jobboldali hatalomátvétel óta igen gyenge nézettségi adatokkal rendelkező HírTV, melynek a hátalómatétél óta volt olyan esti politikai beszélgetős műsora, melyet körülbelül 5000 azaz ötezer néző követett nyomon hatalmas problémákkal küzd. Eltűntek a csatorna húzó arcai, mint Kálmán Olga, Puzsér Róbert vagy Csintalan Sándor.

Legnagyobb riválisa a szintén jobboldali EchoTV vagyis a jobboldalnak sikerült egy olyan konstrukciót előállítania melyben a két csatorna gyakorlatilag egymástól szívja el a nézőket. Nincs megfelelő mennyiségű szakembere sem a jobboldalnak ahhoz, hogy két hírcsatornát professzionálisan fent tudjon tartani, főleg mivel a közszolgálatinak csúfolt MTVA felszívta a tévések többségét.

Na hát ez a remekbe szabott csatorna hívta be az MSZP korábbi elnökét, külügyminisztert Kovács Lászlót. Olyan kiváló kérdésekkel bombázták a rutinos politikust, mint hogy valóban csődközelben van-e az MSZP, illetve mi lett a Szocialisták – a jobboldal szerint – mesés vagyonával.

Most csak kitekintésként, hogy a jó istenbe van az, hogy ennyire álnaívnak tűnő kérdésekkel operálnak a jobber újságírók, mint ha nem is ebben az országban élnének.

Bár mondhatnám, hogy Kovácsot ebben a témában hívták be, de ami azt illeti – mint ahogyan a beszélgetésből kiderül – a külpolitikust elsősorban a Sargentini jelentéssel kapcsolatban hívták be. “Elegáns!”

Mindenesetre Kovács László remekül állta a sarat, sőt mi több, úgy mosta fel a jobboldali propagandistával a padlót, ahogyan csak nyekkent. Alig bírta a műsorvezető leállítani Kovácsot, aki úriemberként, de folyamatosan szembesítette a riportert a Fidesz bűneivel, melyet egy ponton az újságíró nehezményezni is kezdett.

Azt hiszem ilyen egy kiváló interjú. Imádom nézni, ahogy a műsorvezető szenved!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: