Czeglédy Csaba sajtótájékoztatója Nyugat.hu
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Színjáték nagy mesterei már talán az ítéletet is meghozták?

Simon Róbert Balázs fideszes képviselő arról kérdezte az igazságügy-minisztert, milyen érdekek mentén állhatnak ki a baloldali pártok Czeglédy Csaba mellett, megjegyezve, hogy a kormányzatnak kellett a több milliárdos ügy károsultjainak segítségére sietnie.

A tárcavezető helyett válaszoló Völner Pál parlamenti államtitkár azt emelte ki, hogy a legkiszolgáltatottabb társadalmi csoportok közül kettőből – az idősek és a diákok köréből – kerültek ki a majdnem hétmilliárd forintnyi adót be nem fizető bűnszövetkezet 2011 és 2017 közötti áldozatai.
Hangsúlyozta, hogy a kormányzat és a Fidesz számára az áldozatok kártalanítása volt az elsődleges.

Ez egy rohadt hangulat-gyűlölet keltő hazugság! Nincs egyetlen valamire való ember aki ért a pénzügyekhez, adókhoz, költségvetéshez?
Ezt hangulatkeltő méretes baromságot miért nem leplezi le valaki?

A kérdező képviselő reményét fejezte ki, hogy mihamarabb jogerős ítélet születik az ügyben, a le nem rótt 6,3 milliárd forint is befolyik az államkasszába, amire az államtitkár azt közölte, a keresett összeg elenyésző része került elő, és akár ez is indokolhatja egyes politikusok érdeklődését az ügy iránt.

A maffia banda igyekszik felszínen tartani a – koncepciós ürügyek alapján – Czeglédy Csaba ügyet, melyhez három évi nyomozás után sem tudtak – a legnagyobb erőlködés ellenére sem – bizonyítékot találni. Milyen milliárdos kártérítésről hazudoznak, amikor már régen kiderült, hogy 11 diák és 1 nyugdíjas érintett a ki nem fizetett bérekkel. Csak a vak nem látja, hogy a saját sorozatos államellenes bűncselekményeikről akarják ilyen aljas módon elterelni a figyelmet! Gyalázat!

Ha jól tudom nem volt kit kártalanítani. Vagy nagyon kevés embert kellett. A bankszámlája zárolása előtt ki lett fizetve szinte mindenki.
Azon is el lehet gondolkodni, hogy mi értelme még mindig az előzetesnek. Gyilkosok védekezhetnek szabadlábon, vagy házi őrizetben és Czeglédy miért nem?

Forrás: MTI / Sztárklikk / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: