A Fidesz hatalmas csapásra készül az RTL Klub ellen – elindult a csatorna beszántása?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Hiába dolgozik a közpénz az Andy Vajna fémjelezte TV2-nél a régi mondás még mindig aktuális.

Hiba van pénzed, ha nincs szaktudásod. Az hogy az RTL Klub ilyen szinten tönkreverte a legnagyobb konkurenciáját a TV2-őt nézettségbe példátlan. Az őszi szezonindulásnál nemhogy már a TV2 Tények nem tudott a fasorba sem feljönni, de az este nagy durranása az RTL Nyerő Páros című műsora kivégezte a konkurens csatorna a Piramis című műsorát.

Ha valaki nem lenne jártas nézettségi adatok elemzésében, tény az RTL Klub általában vezető csatorna volt mindig is, azonban mögötte a TV2 korábban csupán néhány százalékkal volt lemaradva és egy egy műsora pedig előzte a Klub nézettségét. Ezek a katasztrofális nézettségi adatok egy valamit bizonyítanak. Vajnáék egyáltalán nem értenek a tévézéshez.

Örülhetnénk, hiszen a propaganda csatornára egyre kevesebben kíváncsiak és hiába a közpénz milliárdok nem ez kell a jó nézettséghez. Azonban úgy néz ki, hogy a Fidesz ezt nem hagyja annyiban.

Az RTL Klub Szenzációs Négyes című műsorának tartalma miatt bejelentés érkezett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (NMHH) – hangzott el az M1 aktuális csatorna Híradójában kedd este. – írja a Sztárklikk.A feljelentést Újbuda fideszes alpolgármestere tette, hiszen szerinte “meztelenül, intim testrészeiket alig takarva táncoló férfiak” voltak láthatók az RTL Klub főműsoridejében, 12-es korhatárbesorolás alatt.

Az RTL Klub szerint “semmi olyan nem látszódott, ami egy nyári, balatoni hőség kapcsán készült Híradó-tudósításban ne lehetne benne”. Szerintük “a testrészek takarva voltak, tehát nem látszódott semmi.”

Ez is mutatja, ami nem megy tehetséggel, megteszik erővel.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük