A Fidesz hatalmas csapásra készül az RTL Klub ellen – elindult a csatorna beszántása?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1
    Share

Hiába dolgozik a közpénz az Andy Vajna fémjelezte TV2-nél a régi mondás még mindig aktuális.

Hiba van pénzed, ha nincs szaktudásod. Az hogy az RTL Klub ilyen szinten tönkreverte a legnagyobb konkurenciáját a TV2-őt nézettségbe példátlan. Az őszi szezonindulásnál nemhogy már a TV2 Tények nem tudott a fasorba sem feljönni, de az este nagy durranása az RTL Nyerő Páros című műsora kivégezte a konkurens csatorna a Piramis című műsorát.

Ha valaki nem lenne jártas nézettségi adatok elemzésében, tény az RTL Klub általában vezető csatorna volt mindig is, azonban mögötte a TV2 korábban csupán néhány százalékkal volt lemaradva és egy egy műsora pedig előzte a Klub nézettségét. Ezek a katasztrofális nézettségi adatok egy valamit bizonyítanak. Vajnáék egyáltalán nem értenek a tévézéshez.

Örülhetnénk, hiszen a propaganda csatornára egyre kevesebben kíváncsiak és hiába a közpénz milliárdok nem ez kell a jó nézettséghez. Azonban úgy néz ki, hogy a Fidesz ezt nem hagyja annyiban.

Az RTL Klub Szenzációs Négyes című műsorának tartalma miatt bejelentés érkezett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (NMHH) – hangzott el az M1 aktuális csatorna Híradójában kedd este. – írja a Sztárklikk.A feljelentést Újbuda fideszes alpolgármestere tette, hiszen szerinte “meztelenül, intim testrészeiket alig takarva táncoló férfiak” voltak láthatók az RTL Klub főműsoridejében, 12-es korhatárbesorolás alatt.

Az RTL Klub szerint “semmi olyan nem látszódott, ami egy nyári, balatoni hőség kapcsán készült Híradó-tudósításban ne lehetne benne”. Szerintük “a testrészek takarva voltak, tehát nem látszódott semmi.”Ez is mutatja, ami nem megy tehetséggel, megteszik erővel.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1
    Share

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük