Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Úgy néz ki ismét betiltották az MSZP közleményét, mi most azonban lehozzuk, méghozzá változtatás nélkül.

Az ország szégyene: az Európai Csalás Elleni Hivatalnál az uniós pénzek ellopásának iskolapéldája, Orbán vejének meggazdagodása

Az Európai Csalás Elleni Hivatal szerint az uniós pénzek körül Magyarországon a legnagyobb a korrupció, a lopás. Erre az OLAF szerint a legjobb példa a miniszterelnök vejének a csalássorozata.

Nem ez az első – és vélhetően nem is az utolsó – jelentés, amely ugyanezt állapítja meg, és mit csinál mindeközben Orbán veje és családja? Újabb és újabb üzleteket bonyolítanak zavartalanul.

És mit csinál mindeközben az ügyészség? A kínosabbnál kínosabb magyarázkodáson kívül semmit.

Mit csinál ennek tudatában Orbán Viktor? Fideszes házi bíróságokat akar létrehozni és továbbra sem hajlandó csatlakozni az Európai Ügyészséghez.

Orbán üzenete egyértelmű: a fideszes politikusok, családtagok és oligarchák a törvény felett állnak és bármit megtehetnek, ha valakinek ez nem tetszene és tüntetne ellene, akkor pedig készülhet a rendőri vegzálásra, bírósági tárgyalásra.

MSZP

https://mszp.hu/hir/az_orszag_szegyene_az_europai_csalas_elleni_hivatalnal_az_unios_penzek_ellopasanak_iskolapeldaja_orban_vejenek_meggazdagodasa

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: