Mi a véleménye Blogár György kirúgásáról? (mondja el cikkünkben, kattintson)


Fotó forrása: youtube
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer leírom ezt, Blogár György nem írhat többé a 168 óra hasábjaira.

Mindig elmerengek azon, amikor a kormánypártiak baloldali médiafölényről beszélnek, hogy vajon miféle balos többségről leeht szó, amikor arról beszélgetünk, hogy Kálmán Olga nincs képernyőn és most Bolgár Györgyöt távolították el a baloldalinak tartott 168 órától.Persze értem én és hallgatom az elemzéseket, magyarázatokat, hogy a lap már régen nem a baloldal kezében van, hanem átsodródott a jobboldal környékén kavargászó EHIM nevű izraelita szervezet környékére. Mint ahogyan az ATV-t fenntartó “Hitgyüli” sem a baloldalnak fúj már az egyházügyi törvény szavazása óta, amikor is a Fidesz kegyének köszönhetően maradhatott Németh Sándor egyháza “történelmi egyház” státuszban.

De mégis elgondolkodtat mindannyiunkat az, hogy akkor voltaképpen, azok a kritikák, amelyek az ellenzéket érik a baloldali sajtóból mégis mennyire körön belülről jönnek? Mennyire baloldali az ATV? Mennyire baloldali a 168 óra?

Persze ezek az orgánumok már régóta nem tartják magukat baloldalinak és a függetlenség fügefalevele mögé bujdokolnak el. Még ha el is hinnénk mindezt, halkan kérdezem, akkor a magyar médiában csak független meg kormánypárti lapok maradtak, a baloldalon meg nincs semmi?

Persze, itt a BalraMagyar, a HírHugó vagy a Pesti bulvár vagy a Civil Hetes esetleg erősebb idegzetűeknek egy Nyugati Fény. Pici online lapok, melyek főképp lelkesedéből üzemelnek. De mi ez egy TV2-höz képest? Talán utolsó bástyának maradt nekünk a Népszava, mint országos napilap, nagy szerkesztőséggel.

Voltaképpen sosem értettem, mi lehet az oka annak, hogy a baloldal ennyire esetlen a médiatérben, hogy ha a kezembe veszek egy baloldali lapot, vagy megnézek egy baloldali hírháttér műsort miért az ömlik rám a képernyőről vagy a monitor hasábjairól, hogy minden ellenzéki mekkora rakás szerencsétlenség. Közben pedig látjuk, hogy már rég nem a mi oldalunk kezében vannak ezek a sajtótermékek, már rég nem nekünk fújnak azok a szelek, melyeket 10 vagy 15 éve megszoktunk.
Éppen ezért kérem az olvasókat, hogy írják le ide a kommentszekcióba, mit gondolnak Blogár György kirúgásáról és a baloldali sajtó helyzetéről? Vajon tudatosan manipulál minket a jobboldal a sajátunknak hitt sajtón keresztül? Vajon kiben bízhatunk meg mi baloldaliak? Blogárban a jelek szerint igen.

Kelemen LászlóTégy a kormánypropaganda ellen:
  • 2
  • 2
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük