Németh Sándor - Fotó: Facebook
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Idáig süllyedni nem kis teljesítmény. Az evangéliumot és nem kormány propagandát hirdetni lenne a feladata, de feladta, mert paráználkodik a hatalommal…

Az istentiszteletek jó ideje nem Jézusról, hanem Orbánról szólnak. Sajnos Németh Sándor már rég nem Istenben, hanem Orbánban bízik, pedig meg van írva: “Átkozott minden férfi,aki emberekbe és nem Istenbe veti bizodalmát” –  El kéne ezen gondolkodni, mert nagyon rá illő ez az ige.

Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének vezetője, az ATV tulajdonosa levelet írt a nemzetközi evangéliumi-karizmatikus mozgalom vezetőinek a Sargentini-jelentés kapcsán.

A levelet teljes terjedelmében a Hetek pénteken megjelent száma közli…

Németh Sándor kijelenti, hogy a Sargentini-jelentés nagyon sok hazugságot, illetve olyan információkat tartalmaz, amelyeket a szerző arra használ fel, hogy a magyar valóságot torz és hamis színben tüntesse fel.

– A hazugságoknak és a valóságnak olyan keveréke a jelentés, amelynek szellemisége és célja egyaránt botrányos és elfogadhatatlan számomra – tette hozzá.

Elismeri, hogy van némi valóságalapjuk a jelentésnek az általános emberi jogokkal kapcsolatos kritikáknak, de véleménye szerint az idevonatkozó kormányzati intézkedéseket mindenki a világnézete alapján ítéli jónak vagy rossznak.
Helyesnek tartja, hogy az alaptörvényben szerepel a tradicionális házasság definíciója, és hogy a hatalom a hagyományos családokat részesíti támogatásban, illetve hogy nem engedélyezte a melegházasság különböző formáit.

A vezető lelkész azt írja, hogy Judith Sargentini egy holland zöld párt tagjaként harcos anticionista, vagyis a modern antiszemitizmus harsány képviselője, aki Izraelt apartheid államnak minősítette.

Úgy látja, hogy a média magyarországi helyzetével kapcsolatos kritikákat minden európai országról el lehet mondani.
– Arról azonban nem lehet beszélni – számos érdeksérelem dacára sem –, hogy felszámolta volna a szólásszabadságot, vagy a teljes sajtót maga alá gyűrte volna – jelenti ki az ATV tulajdonosa.

Németh Sándor szerint Merkel katonai megszállás alá helyezné Európát.

– Merkel így akarja biztosítani a tömegméretű legális migrációt Európába, a migránsok beengedésében és elosztásában is európai központi hatalom döntene, vagyis német dominancia alá helyezné a bevándorláspolitikát is. Gyakorlatilag ez a döntés az országunkat katonai megszállás alá helyezné, és gyarmati helyzetbe taszítaná, mert ha az országba történő be- és kiutazásokat nemzetközi határőrség ellenőrizné, az a magyar államhatár megszűnését jelentené – írja.

A vezető lelkész szerint Soros György és a háttérhatalmak más képviselői mindent megtesznek azért, hogy meghiúsítsák az antiglobalista, bevándorlásellenes, nemzeti és keresztény politikai erők megerősödését Európában, és ehhez most az európai jobboldali pártokban partnerekre leltek.

Németh Sándor úgy véli, hogy az elmúlt hetek eseményei azt jelzik, hogy Soros hálózatának emberei – vezető politikusoktól a „civilekig” – precízen és szorgalmasan nekiláttak ennek az ukáznak a végrehajtásához.

Németh Sándor – Fotó: NS Facebook oldala

Azt gondolom, ha a fentiek közben nem jött rá a rángatózás, meg a megvilágosodás, és nem vágta magát a földhöz, akkor Németh Sándort nem szereti a teremtő, azaz hamis próféta.

Hazugságról beszél ez az arany ember, akinél nagyobb hazug tán Magyarországon nincs is… Elég belehallgatni egy vasárnapi beszédébe. A valóság még nyomaiban sincs meg benne. Például, úgy beszél a Szentlélekről, mintha naponta sörözne vele a törzsasztalnál. Ész megáll…

Nekem legjobban a “Soros György és a háttérhatalmak” “tetszett”. Ritka egy kemény zsidózás. Na erről is szól ez a jelentés.

Kapott jó pár millát a vezértől persze hogy sorosozik… De se baj, majd jön a Gazsi gyerek a felházával oszt oda csurgatják a milliókat, a Hit gyülekezetét meg szépen letaszítják a trónról…

Forrás: 168 óra / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: