Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor - Fotó: HVG
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Hatalmas fejmosásra számíthat Lölö.

Ugye-ugye, ilyen az, amikor a népnek megadjuk a jogot, hogy véleményt nyilvánítson. Az MSZP szúrta ki és szúrt oda a Mészáros birodalomnak egy hatalmasat. A párt pedig szokásához híven kiadott egy szúrós egysoros közleményt is. Na de ne rohanjunk előre.

Mindenki tud már róla széles-e világon, Tolnától-Baranyáig, a Vihar-saroktól-Lentiig, hogy bizony Mészáros Lőrinc szépen majdnem az összes megyei napilapra rátette azt a pici, de annál ragacsosabb mancsocskáját.

A médiaiparban is utazó felcsúti vállalkozó – azt, hogy mire vállalkozott, inkább hagyjuk – szinte korlátlan ura a vidéki tájékoztatásnak, azonban most egy olyan bakit vétett, amiért a Főnök, vagyis Orbán Viktor bizonyosan nem fogja megdicsérni “A Lőrincet”. Merthogy uram-bátyám országban ez így működik.

A Mészáros-féle megyei lapokban ugyanis feltették szavazásra a kérdések kérdését, vagyis, hogy mi a véleménye a Sargentíni jelentésről. A nép – az az istenadta – pedig szavazott, de úgy tünik, mint az Európai Unióban, úgy a Mészáros lapokban is csalás történhetett, ugyanis csúfosan megbukott a kormány, nem máshol Mészáros Lőrinc napilapjaiban.

Az MSZP természetesen erre azonnal kiadta közleményét:

Mészáros Lőrinc megyei lapjainak az olvasói is kétharmaddal szavazták meg a Sargentini-jelentést. Most kit fognak kirúgni?

Az olvasókat? – írja a párt közleményében.

Nekünk erről az egész kacifántos történetről egy videó jutott eszünkbe:


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: