Mészáros Lőrinc súlyos hibát vétett – Orbán ennek nagyon nem fog örülni


Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor - Fotó: HVG
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Hatalmas fejmosásra számíthat Lölö.

Ugye-ugye, ilyen az, amikor a népnek megadjuk a jogot, hogy véleményt nyilvánítson. Az MSZP szúrta ki és szúrt oda a Mészáros birodalomnak egy hatalmasat. A párt pedig szokásához híven kiadott egy szúrós egysoros közleményt is. Na de ne rohanjunk előre.

Mindenki tud már róla széles-e világon, Tolnától-Baranyáig, a Vihar-saroktól-Lentiig, hogy bizony Mészáros Lőrinc szépen majdnem az összes megyei napilapra rátette azt a pici, de annál ragacsosabb mancsocskáját.

A médiaiparban is utazó felcsúti vállalkozó – azt, hogy mire vállalkozott, inkább hagyjuk – szinte korlátlan ura a vidéki tájékoztatásnak, azonban most egy olyan bakit vétett, amiért a Főnök, vagyis Orbán Viktor bizonyosan nem fogja megdicsérni “A Lőrincet”. Merthogy uram-bátyám országban ez így működik.

A Mészáros-féle megyei lapokban ugyanis feltették szavazásra a kérdések kérdését, vagyis, hogy mi a véleménye a Sargentíni jelentésről. A nép – az az istenadta – pedig szavazott, de úgy tünik, mint az Európai Unióban, úgy a Mészáros lapokban is csalás történhetett, ugyanis csúfosan megbukott a kormány, nem máshol Mészáros Lőrinc napilapjaiban.Az MSZP természetesen erre azonnal kiadta közleményét:

Mészáros Lőrinc megyei lapjainak az olvasói is kétharmaddal szavazták meg a Sargentini-jelentést. Most kit fognak kirúgni?

Az olvasókat? – írja a párt közleményében.

Nekünk erről az egész kacifántos történetről egy videó jutott eszünkbe:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük