Mészáros Lőrinc súlyos hibát vétett – Orbán ennek nagyon nem fog örülni


Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor - Fotó: HVG
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hatalmas fejmosásra számíthat Lölö.

Ugye-ugye, ilyen az, amikor a népnek megadjuk a jogot, hogy véleményt nyilvánítson. Az MSZP szúrta ki és szúrt oda a Mészáros birodalomnak egy hatalmasat. A párt pedig szokásához híven kiadott egy szúrós egysoros közleményt is. Na de ne rohanjunk előre.Mindenki tud már róla széles-e világon, Tolnától-Baranyáig, a Vihar-saroktól-Lentiig, hogy bizony Mészáros Lőrinc szépen majdnem az összes megyei napilapra rátette azt a pici, de annál ragacsosabb mancsocskáját.

A médiaiparban is utazó felcsúti vállalkozó – azt, hogy mire vállalkozott, inkább hagyjuk – szinte korlátlan ura a vidéki tájékoztatásnak, azonban most egy olyan bakit vétett, amiért a Főnök, vagyis Orbán Viktor bizonyosan nem fogja megdicsérni “A Lőrincet”. Merthogy uram-bátyám országban ez így működik.

A Mészáros-féle megyei lapokban ugyanis feltették szavazásra a kérdések kérdését, vagyis, hogy mi a véleménye a Sargentíni jelentésről. A nép – az az istenadta – pedig szavazott, de úgy tünik, mint az Európai Unióban, úgy a Mészáros lapokban is csalás történhetett, ugyanis csúfosan megbukott a kormány, nem máshol Mészáros Lőrinc napilapjaiban.

Az MSZP természetesen erre azonnal kiadta közleményét:
Mészáros Lőrinc megyei lapjainak az olvasói is kétharmaddal szavazták meg a Sargentini-jelentést. Most kit fognak kirúgni?

Az olvasókat? – írja a párt közleményében.


Nekünk erről az egész kacifántos történetről egy videó jutott eszünkbe:


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük