Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Soros és Brüsszel után megvan a legújabb egyes számú közellenség… Csakhogy túl nagy vadra lő most Orbán… Ebből nagy baj lesz!!

Ez sanszos hogy rosszul fog elsülni… S Orbán nagyon rosszul jön ki belőle…

Ilyen szégyenletes miniszterelnöke még nem volt Magyarországnak. Szétlopta az országot, az itt élő emberek millióit nyomorba döntötte. Minden lepereg róla, csak a hatalom és a lopás érdekli… Békeidőben még soha senki nem okozott ilyen hatalmas kárt hazánknak…

Széles körű tájékoztató kampányt indít az Orbán-kormány, hogy mindenki előtt nyilvánvalóvá tegye, a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament – írta a kormány faliújságjaként funkcionáló Magyar Idők.

Ez azt jelenti, hogy az Orbán-kormány jogállamot korlátozó rendelkezéseit elítélő, a holland Judith Sargentini EP-képviselő nevével fémjelzett jelentés múlt heti megszavazása után nem általában a jelentést kétharmados többséggel elfogadó EP, hanem maga Sargentini válik majd a kormánypropaganda következő célpontjává.

Tekintettel arra, hogy az áprilisi országgyűlési választás előtt még Soros György arcával plakátolták tele az országot, és az amerikai üzletember nézett vissza ránk szinten minden tévéreklámból vagy újsághirdetésből, nagyjából sejthetjük, mi vár Sargentinire.

A Magyar Idők szerint televízió-, rádió- és internetes hirdetésekben is kifejti majd álláspontját a kabinet, miszerint a magyar jogállamiság helyzetét bíráló, Magyarországot elítélő dokumentumot a politikai nyomásgyakorlás részének tekinti, amelynek nem fog engedni.

Az Orbán-kormány jogi útra tereli az ügyet. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfő este jelentette be, hogy az Európai Unió Bíróságán támadják meg az EP Sargentini-jelentésről szóló szavazását, mivel a lisszaboni szerződéssel ellentétes módon a tartózkodó szavazatok figyelmen kívül hagyásával született kétharmados többség.

Sargentini ünneplése – Fotó: Facebook

A Soros plakátozás marhaság volt. A Sargentini plakátozás még nagyobb marhaság de ezek nagyon jó ürügyek a haverok gazdagítására.

Azt hogy nem veszik észre a Fideszre szavazók, hogy olyan még nem volt, hogy ez a kormány bármiért is vállalta volna a felelősséget. Mindég valaki más a hibás! Előbb Gyurcsány, majd mindég előkotorásztak valamit, valakit, (Soros ) akit lehet hibáztatni, ellenséget kreálni belőle. Mostanra odáig jutottak, hogy már Európa 3/4-e ellenség, és mindenki, aki nem ért egyet az őrült politikájukkal.

Forrás: 168 óra / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: