Szabotázs? Terror? Soros? – Megrongálták a kormánygépet, amivel ma reggel Áder repült volna


repülő - Fotó: kb4images.com
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1
    Share

Nagy a baj. Áder nem tudott útra kelni ma reggel… De ki lesz a bűnös?

 

“A repülőgép meghibásodása miatt Áder János köztársasági elnök nem utazott el reggel Bukarestbe, a Három Tenger Kezdeményezés találkozójára” – adta hírül reggel az MTI a Köztársasági Elnöki Hivatalra hivatkozva.

A nemrég beszerzett, kormánygépként is használt mindkét Airbust használták volna ma reggel. Az egyikkel Orbán Viktor utazott el Moszkvába, Vlagyimir Putyinhoz. Ez rendben el is indult.

A másikkal Áder Jánost ment volna Bukarestbe. Csakhogy értesüléseink szerint, melyet két forrásunk is megerősített, az aszfalton várakozó kormánygép egy cateringes autóval ütközött. A cateringes autó felemelt rakománya nekicsapódott a kormánygép ajtajának, amely annyira deformálódott, hogy nem szállhatott fel.

Figyelemreméltó, hogy bár ezeket a gépeket “honvédségi felhasználás” céljából szerezték be, mindenki érti a “kormánygép” kifejezést. Nyilván azért, mert van kormányuk.

Felmerül egy pár kérdés:Azért nem menetrendszerű járattal utazik Áder, mert fél, hogy ellopják a hivatali laptopot a poggyászból?

A Három Tenger Kezdeményezésbe” mi hány tengerrel is szálltunk (volna) be?

Pontosan miért is kell nekik külön gép? Félnek, hogy megverik őket egy menetrend  szerinti járaton?

Vajon mikor olvassuk a következőket a lakájmédiában?: Előre kitervelt terrorakció. A háttérben Gyurcsány és Soros. Az elkövető anyja pedig egy malom tulajdonos kulák szeretője volt.

 

Forrás: 444 / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1
    Share

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük