repülő - Fotó: kb4images.com
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nagy a baj. Áder nem tudott útra kelni ma reggel… De ki lesz a bűnös?

 

“A repülőgép meghibásodása miatt Áder János köztársasági elnök nem utazott el reggel Bukarestbe, a Három Tenger Kezdeményezés találkozójára” – adta hírül reggel az MTI a Köztársasági Elnöki Hivatalra hivatkozva.

A nemrég beszerzett, kormánygépként is használt mindkét Airbust használták volna ma reggel. Az egyikkel Orbán Viktor utazott el Moszkvába, Vlagyimir Putyinhoz. Ez rendben el is indult.

A másikkal Áder Jánost ment volna Bukarestbe. Csakhogy értesüléseink szerint, melyet két forrásunk is megerősített, az aszfalton várakozó kormánygép egy cateringes autóval ütközött. A cateringes autó felemelt rakománya nekicsapódott a kormánygép ajtajának, amely annyira deformálódott, hogy nem szállhatott fel.

Figyelemreméltó, hogy bár ezeket a gépeket “honvédségi felhasználás” céljából szerezték be, mindenki érti a “kormánygép” kifejezést. Nyilván azért, mert van kormányuk.

Felmerül egy pár kérdés:

Azért nem menetrendszerű járattal utazik Áder, mert fél, hogy ellopják a hivatali laptopot a poggyászból?

A Három Tenger Kezdeményezésbe” mi hány tengerrel is szálltunk (volna) be?

Pontosan miért is kell nekik külön gép? Félnek, hogy megverik őket egy menetrend  szerinti járaton?

Vajon mikor olvassuk a következőket a lakájmédiában?: Előre kitervelt terrorakció. A háttérben Gyurcsány és Soros. Az elkövető anyja pedig egy malom tulajdonos kulák szeretője volt.

 

Forrás: 444 / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: