Hatalmas öröm érte Orbán Viktort


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Hát igen, mint politikával foglalkozó portálnak erről is be kell számolnunk.

Előre félek azonban a hírtől. Nem azért, mert bele kívánnék mászni a miniszterelnök magánéletébe. De hát a hír az hír. Viszont – nem ok nélkül – a magyar emberek többségében annyi keserűség és düh van, hogy nem csodálkoznék azon, ha átkozódó és szitkozódó kommentek jönnének, pedig a hír maga szép.

A saját lábon állás etalonja Orbán Ráhel ma megszülte második gyermekét Budapesten, a Szent Imre kórházban ez pedig azt jelenti, hogy megszületett a magyar miniszterelnök harmadik unokája.

Ráhel első gyermeke Alíz, illetve Sára gyermeke, Johanna, és most érkezett a családba a harmadik baba. A hírek szerint Orbán Viktor is meglátogatta az újszülöttet.

Egy normális országban, pártállástól függetlenül ez egy fantasztikus örömhír lenne. De nem vagyunk normális ország.

Mindenesetre jó egészséget és sok boldogságot kívánunk a családnak. reméljük a gyermek tisztességet és becsületet tanul majd otthon. 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük