Hatalmas öröm érte Orbán Viktort


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Hát igen, mint politikával foglalkozó portálnak erről is be kell számolnunk.

Előre félek azonban a hírtől. Nem azért, mert bele kívánnék mászni a miniszterelnök magánéletébe. De hát a hír az hír. Viszont – nem ok nélkül – a magyar emberek többségében annyi keserűség és düh van, hogy nem csodálkoznék azon, ha átkozódó és szitkozódó kommentek jönnének, pedig a hír maga szép.A saját lábon állás etalonja Orbán Ráhel ma megszülte második gyermekét Budapesten, a Szent Imre kórházban ez pedig azt jelenti, hogy megszületett a magyar miniszterelnök harmadik unokája.

Ráhel első gyermeke Alíz, illetve Sára gyermeke, Johanna, és most érkezett a családba a harmadik baba. A hírek szerint Orbán Viktor is meglátogatta az újszülöttet.

Egy normális országban, pártállástól függetlenül ez egy fantasztikus örömhír lenne. De nem vagyunk normális ország.

Mindenesetre jó egészséget és sok boldogságot kívánunk a családnak. reméljük a gyermek tisztességet és becsületet tanul majd otthon. 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük