A rendőrség üzeni: “Anyádat hívd”


Rendőrök - Fotó: MNO
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Ilyen üzentet még nem küldött a magyar rendőrség!

Botrányos statisztikai adat látott napvilágot, amellyel kapcsolatban a magyar rendőrség nem maradhatott tétlen. A válasz pedig egészen csattanósra sikeredett. Egyszerűen imádjuk!

Arról van szó, hogy a 112-es segélyhívó számra beérkező minden 5 millió hívásból csupán 1 millió az, amely valóban vészhelyzet, a többi pedig, hogy is fogalmazzunk, nem éppen egy segélyhívó vonalra való. Ez pedig azért problémás, hiszen a segélyhívó központ leterheltsége miatt sok esetben a valós hívások nem jutnak el időben az illetékes szervekhez.

Érkezik mindenféle hívás, fán rekedt kis mókustól kezdve,  elhagyott papucsokon át minden, minden mennyiségben a rendőrség most kiadott egy kis videót is, mely csupán két perc, de összefoglalja azokat a tipikus segélyhívásokat, melyeknek nem kellett volna megszületniük. Figyelem ezek valósak, nem valami paródiavideó:

Évi 5 millió hívásból 4 millió nem valós segélykérés, és köztük egészen megdöbbentő bejelentések is vannak… A 112-re érkező hívásokból válogattunk. – állítja a rendőrség.

„Ilyenkor anyádat hívd, ne a 112-t!”

A rendőrség, a mentőszolgálat és a katasztrófavédelem a 112-es segélyhívóra beérkező, intézkedést nem igénylő hívások számát akarja csökkenteni a kisfilmmel, amely megtörtént esetek alapján készült.

  


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük