Rendőrök - Fotó: MNO
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ilyen üzentet még nem küldött a magyar rendőrség!

Botrányos statisztikai adat látott napvilágot, amellyel kapcsolatban a magyar rendőrség nem maradhatott tétlen. A válasz pedig egészen csattanósra sikeredett. Egyszerűen imádjuk!Arról van szó, hogy a 112-es segélyhívó számra beérkező minden 5 millió hívásból csupán 1 millió az, amely valóban vészhelyzet, a többi pedig, hogy is fogalmazzunk, nem éppen egy segélyhívó vonalra való. Ez pedig azért problémás, hiszen a segélyhívó központ leterheltsége miatt sok esetben a valós hívások nem jutnak el időben az illetékes szervekhez.

Érkezik mindenféle hívás, fán rekedt kis mókustól kezdve,  elhagyott papucsokon át minden, minden mennyiségben a rendőrség most kiadott egy kis videót is, mely csupán két perc, de összefoglalja azokat a tipikus segélyhívásokat, melyeknek nem kellett volna megszületniük. Figyelem ezek valósak, nem valami paródiavideó:

Évi 5 millió hívásból 4 millió nem valós segélykérés, és köztük egészen megdöbbentő bejelentések is vannak… A 112-re érkező hívásokból válogattunk. – állítja a rendőrség.

„Ilyenkor anyádat hívd, ne a 112-t!”

A rendőrség, a mentőszolgálat és a katasztrófavédelem a 112-es segélyhívóra beérkező, intézkedést nem igénylő hívások számát akarja csökkenteni a kisfilmmel, amely megtörtént esetek alapján készült.
 


 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here