A rendőrség üzeni: “Anyádat hívd”


Rendőrök - Fotó: MNO
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ilyen üzentet még nem küldött a magyar rendőrség!

Botrányos statisztikai adat látott napvilágot, amellyel kapcsolatban a magyar rendőrség nem maradhatott tétlen. A válasz pedig egészen csattanósra sikeredett. Egyszerűen imádjuk!

Arról van szó, hogy a 112-es segélyhívó számra beérkező minden 5 millió hívásból csupán 1 millió az, amely valóban vészhelyzet, a többi pedig, hogy is fogalmazzunk, nem éppen egy segélyhívó vonalra való. Ez pedig azért problémás, hiszen a segélyhívó központ leterheltsége miatt sok esetben a valós hívások nem jutnak el időben az illetékes szervekhez.

Érkezik mindenféle hívás, fán rekedt kis mókustól kezdve,  elhagyott papucsokon át minden, minden mennyiségben a rendőrség most kiadott egy kis videót is, mely csupán két perc, de összefoglalja azokat a tipikus segélyhívásokat, melyeknek nem kellett volna megszületniük. Figyelem ezek valósak, nem valami paródiavideó:

Évi 5 millió hívásból 4 millió nem valós segélykérés, és köztük egészen megdöbbentő bejelentések is vannak… A 112-re érkező hívásokból válogattunk. – állítja a rendőrség.

„Ilyenkor anyádat hívd, ne a 112-t!”A rendőrség, a mentőszolgálat és a katasztrófavédelem a 112-es segélyhívóra beérkező, intézkedést nem igénylő hívások számát akarja csökkenteni a kisfilmmel, amely megtörtént esetek alapján készült.

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük