Tragikus hirtelenséggel meghalt a magyar pártelnök fia


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 13
    Shares

Váratlan és tragikus… A halál nem válogat…

Máté T. Gyula rövid lefolyású betegség után meghalt, írja a Pestisrácok, ahol a férfi dolgozott.

Máté T. 1974-ben született Moszkvában, ahol ekkoriban édesapja, Thürmer Gyula, a Munkáspárt mostani elnöke éppen tanulmányait töltötte.

Máté T. a Fazekas Mihály Gimnáziumban érettségizett, később Újvidéken, majd Budapesten járt egyetemre. Dolgozott a Magyar Hírlapnál, ahol a külpolitikai rovatot vezette.

Máté T. Gyula nagyon más vonalat képviselt, mint mi, erősen valószínű, hogy semmiben sem egyezett a véleményünk, talán abban mégis, hogy szerette a munkáját és szívvel-lélekkel csinálta…

Máté T. Gyula – Fotó: Facebook

Béke poraira.

Forrás: Index / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 13
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük