Hátborzongatóan gyönyörű videó arról, miért is jó európainak lenni! – Ezt mindenkinek látnia kellene


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 1

Nos, hogy fogalmazzak, ebben a videóban egyrészt minden benne van, ami összeköt bennünket, európai embereket.

Gyűlölködő erők szét akarják verni mindazt, amit mi európai állampolgárok közösen építettünk. Ha valaki nem értené az elmúlt napok jelentését, annak elmondom mind a Sargentíni jelentés mind Orbán Viktor megrendszabályozása pusztán arról szól, hogy megóvjuk mindazt, ami érték, hogy megvédjük európát, azt a vívmányt, amit mi európai emberek tégláról téglára építettünk.

A bomlasztó, sötét lelkű ostobák – ott a jobboldalon – arról beszélnek, hogy szétrohadt, szétverte önmagát a közös egységünk, mely  a jogállam, a demokrácia és a szabadság pilléreire épült, miközben a valóság az, hogy vannak akik mindezt el akarják venni tőlünk.

Kelet vagy nyugat? Ez a kérdés. A kérdés, hogy Magyarország, a történelem kompországa hová kösse ki a hajóját. Annyiszor döntöttünk már rosszul a világtörténelemben, döntsünk végre jól.

Szóval ebben a megható videóban mindez bizony benne van, csak szívvel kell nézni azt.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  • 1
  • 1
    Share

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük