Lendvai Ildikó nagyon csúnyán leoltotta a Fideszes államtitkárt – égett, mint a rongy


Lendvai Ildikó, MSZP
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az MSZP politikusa nagyon csúnyán megküldte az államtitkárt. Parádés bejegyzés következik a szocialisták megmondóemberétől.

A Tudományos Akadémia elleni hadjárat kapcsán újraolvastam Karinthy egyik karcolatát. “A bosszús tudomány” a címe.

Főhőse egy bizonyos Krakauer nevű újságíró (de lehetne miniszter vagy kormányfő is), aki nekitámad a tudósoknak, majd roppant elégedetten “ezzel a kaján érzéssel feküdt le aznap, hogy a tudomány tehetetlen vele szemben.”

Csakhogy álmában tudományos könyveket forgatott egy könyvtárban, és mindjárt egy történeti munkában azt találta, hogy a tudósok most tárták fel egy “Disznófejű Krakauer” nevű szerencsétlen félkegyelmű trónörökös emlékét, akit undorító betegsége miatt száműztek.

Majd az Állatok világában azt, hogy “az úgynevezett büdös Krakauer” nevű lótetűt “petróleummal pusztítják kellemetlen szagára való tekintettel”. A statisztikai kézikönyvek arról informálták, hogy a ‘Kra’ kezdetű nevek viselői között a leggyakoribb “a vérfertőzés és agygyöngeség”, stb., stb.

Krakauer másnap visszaszívott mindent. “Azóta mélyen köszön, ha egy egyetemi tanár kerül az útjába.”Vagyis, uraim, kéretik vigyázni! A tudomány nem fegyvertelen. Az ő fegyverei messzebbre hordanak, mint azoké, akik nekirontanak…

Palkovics miniszter úr helyében a biztonság kedvéért felütnék néhány tudományos enciklopédiát a ‘P’ betűnél. Sosem lehet tudni. Esetleg valaki megnézhetné ‘O’-nál is.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük