Hatalmas siker, újra lendületben az ellenzék!


A fotó illusztráció
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Úgy néz ki, hogy a magyar demokratikus ellenzék újra versenyben van méghozzá nem akárkivel, az uralkodó pártot célozták meg. Ha ez így marad, a Fideszben már ülhet is össze a habonyi-válságstáb, ugyanis nincs az a migránsozás, amivel kezelni lehetne az egyre hangosabb és erősebb ellenzéket.

Ma tartotta tüntetését a Magyar Szocialista Párt a Párbeszéd és a DK. Aki látta a felvételeket láthatta, hogy igen tisztességes létszámban jelentek meg azok a mindenre elszánt demokraták akik kihívói az Orbán-rendszernek.

Az ellenzék pedig igen jó ütemben csapott le ezzel a demonstrációval. A Sargentini-jelentés ugyanis nem más mint igazolás. Igazolása annak, hogy a baloldali ellenzék által megfogalmazott, kormányellenes vádak igazak.

A magyar baloldal nincs egyedül – üzeni Európa.

Bár magukat ellenzékinek tartó pártok, mint a Jobbik illetve az LMP kifejezetten kérte a szimpatizánsait, hogy ne vegyenek részt a baloldali pártok megmozdulásán, helyszíni tudósítónk szerint rengeteg jobbikos és LMP szimpatizáns is úgy érezte hallatnia kell a hangját az Orbán-rendszerrel szemben.

Mint mondjak. Magukkal ragadó beszédeket tartottak az ellenzéki pártvezetők. Az utóbbi időszak legfelemelőbb tüntetése volt a mai, amiből az ellenzéknek építkeznie kell.

Mert Európa visszaigazolt! Most kell keménynek lenni, most kell kiállni a demokratikus értékek és a jogállam mellett, most kell megmutatunk, hazánk, Magyarország igen is demokratikus EURÓPAI ország. Ma a parlamenti ellenzék bebizonyította (DK, MSZP, P), hogy érdemesek arra, hogy még egyszer utoljára beléjük helyezzük a bizalmat Orbánnal szemben.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük