Orbán Viktor - Fotó: Orbán Viktor Facebook oldala
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mindenki Orbán NER-társ fejével akarja betörni a hatalomhoz, pénzhez vezető kaput, de saját szavazói előtt mindenki vezérnek akar majd mutatkozni. Érdekes harc lesz…

Meggyőződésem, hogy néhány hónap múlva Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel együtt kormányozzuk Európát – jelentette ki az APA osztrák hírügynökség tudósítása szerint Matteo Salvini olasz belügyminiszter pénteken Heinz-Christian Strache osztrák alkancellárral Bécsben tartott találkozója után.

Az olasz tárcavezető hangsúlyozta: a Magyarország, illetve a magyar nép ellen tervezett uniós szankciók politikailag motiváltak és őrültséget jelentenek.

Az osztrák szabadságpárti Heinz-Christian Strache kijelentette: Orbán Viktor tiszteletet és köszönetet érdemel azért, mert 2015-ben megvédte és biztosította az EU külső határait, amikor minden más ország ezen a téren kudarcot vallott.

Hangsúlyozta, a jelenlegi – osztrák – uniós elnökség olyan Európát akar, amely megvédi magát. Strache ezért Ausztria teljes támogatásáról biztosította Olaszországot és azokat az uniós tagállamokat is, amelyek az EU külső határa mentén helyezkednek el.

A jövő évi választáson teljesen megváltoztatjuk Európát, és elűzzük a szocialistákat az európai kormányokból. Sok más párttal, országgal és kormánnyal dolgozunk azon, hogy jövő májusban megváltoztassuk a kontinens történelmét – hangoztatta Salvini.

Belelóg az ujja a két szélsőségesnek a bilibe. És tényleg azt hiszik, hogy Európa épeszű politikusai hagyják, hogy ez a mocskos gyűlölködés legyen az általános és elfogadott? Az is elgondolkodtató ám, hogy egy ilyen nézeteket valló ember egy ország belügyminisztere lehet. És miképp mondhat ilyet ez a balga, hogy majd ők fogják irányítani Európát? És nem is akármikor, rögtön pár hónap múlva.

Azt se felejtsük el, hogy 10 év alatt 6 miniszterelnöke volt Olaszországnak – belügyminisztere meg a csoda tudja hány. Májusig Salvini hatszor megbukhat a kormányával együtt…

Plusz Orbán a hatalomban senkivel nem fog közösködni, jobb, ha Salvini ezt elkönyveli. Két dudás egy csárdában esete.

Forrás: 24.hu / BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: