Egyre több az elmeháborodott vezető Európában – Mindenki Orbán NER-társ fejével akarja betörni a hatalomhoz vezető kaput?


Orbán Viktor - Fotó: Orbán Viktor Facebook oldala
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Mindenki Orbán NER-társ fejével akarja betörni a hatalomhoz, pénzhez vezető kaput, de saját szavazói előtt mindenki vezérnek akar majd mutatkozni. Érdekes harc lesz…

Meggyőződésem, hogy néhány hónap múlva Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel együtt kormányozzuk Európát – jelentette ki az APA osztrák hírügynökség tudósítása szerint Matteo Salvini olasz belügyminiszter pénteken Heinz-Christian Strache osztrák alkancellárral Bécsben tartott találkozója után.

Az olasz tárcavezető hangsúlyozta: a Magyarország, illetve a magyar nép ellen tervezett uniós szankciók politikailag motiváltak és őrültséget jelentenek.

Az osztrák szabadságpárti Heinz-Christian Strache kijelentette: Orbán Viktor tiszteletet és köszönetet érdemel azért, mert 2015-ben megvédte és biztosította az EU külső határait, amikor minden más ország ezen a téren kudarcot vallott.

Hangsúlyozta, a jelenlegi – osztrák – uniós elnökség olyan Európát akar, amely megvédi magát. Strache ezért Ausztria teljes támogatásáról biztosította Olaszországot és azokat az uniós tagállamokat is, amelyek az EU külső határa mentén helyezkednek el.

A jövő évi választáson teljesen megváltoztatjuk Európát, és elűzzük a szocialistákat az európai kormányokból. Sok más párttal, országgal és kormánnyal dolgozunk azon, hogy jövő májusban megváltoztassuk a kontinens történelmét – hangoztatta Salvini.

Belelóg az ujja a két szélsőségesnek a bilibe. És tényleg azt hiszik, hogy Európa épeszű politikusai hagyják, hogy ez a mocskos gyűlölködés legyen az általános és elfogadott? Az is elgondolkodtató ám, hogy egy ilyen nézeteket valló ember egy ország belügyminisztere lehet. És miképp mondhat ilyet ez a balga, hogy majd ők fogják irányítani Európát? És nem is akármikor, rögtön pár hónap múlva.Azt se felejtsük el, hogy 10 év alatt 6 miniszterelnöke volt Olaszországnak – belügyminisztere meg a csoda tudja hány. Májusig Salvini hatszor megbukhat a kormányával együtt…

Plusz Orbán a hatalomban senkivel nem fog közösködni, jobb, ha Salvini ezt elkönyveli. Két dudás egy csárdában esete.

Forrás: 24.hu / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük