Lázár sportnyelven szólva is hatalmas gólt lőtt Orbán hálójába


Lázár János - Fotó: Lázár János Hivatalos közösségi oldala
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

De mit szól ehhez a vezér? Hiszen a focit szeretni kell, ugye?

Lázár János mostanában nagyon vicces kedvében van, de ezt a súlyos helyzetet a főnőkének is elmagyarázhatná…

Legújabb videója szerint Lázár János Földeákon járt, ahol egy műfüves pályát adott át, plusz 700 millió forintos támogatásból majd egy sportcsarnok is épülhet a községben. A pálya átadására rendezett eseményen egy férfival beszélgetve kitért Lázár a focistafizetésekre is.“Tudod, az a legborzalmasabb, hogy van, aki még pénzt is fizet azért, mert rosszul játszik egy csapat. Ez teljes őrület. Ez a világ egyik legnagyobb piramisjátéka: kétballábas focistáknak óriási pénzeket fizetni azért, hogy ott ugrabugráljanak, és semmi eredmény nincs. Elég súlyos helyzet” – mondta a volt Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Azt is hozzátette ugyanakkor, hogy a gyerekek lelkesedése óriási, mivel az utánpótlásban rengetegen vannak.

Arra emlékszünk ugye, hogy Lázár nem most első alkalommal illette kritikával az Orbán-kormány futballügyeit, 2015-ben azt mondta, hogy magyar fociban nincs helye állami pénznek…

Lázár János, aki mert kritikát mondani Orbán baromságaira azért lett kirúgva a kormányból? Az Orbán-kormányban jelenleg csak a hajbókolók, kritika nélküliek maradhatnak tagok?
A diktátorok vesztét leginkább az okozza, hogy elfogynak mellőlük azok akik kritikát mernek mondani az eszeveszett politikájukra…
 

Forrás: MenedzsmentFórum / BalraMagyarTégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük